Oprichting stichting Taekwondo Rosmalen

Printerversie
Gepubliceerd op: 08-09-2019 | Gewijzigd op: 08-09-2019
Oprichting Stichting Taekwondo Rosmalen

Vrijdag 6 septmber 2019 vond in het kantoor van Wedemeijer en Dielissen Notarissen in Berlicum  de oprichting plaats van de Stichting Taekwondo Rosmalen. Dat gebeurde met de ondertekening van de stichtingsstatuten door William Verstappen, Thijs Quispel en Rob Hoogeboom.
 
De  bestuursleden van de
stichting Taekwondo Rosmalen 
vlnr.: WilliamVerstappen, Thijs
Quispel en Rob Hoogeboom.
......................................................................


De drie bestuursleden beoefenen de taekwondo sport al vele jaren. Met de oprichting van een stichting willen zij hun vereniging een solidere basis geven. De daarin vastgelegde doelstellingen zijn: het promoten van de taekwondosport in Rosmalen e.o. en de leden meer zelfvertrouwen en respect geven door het beoefenen van deze oude Koreaanse zelfverdedigingssport. Daarbij is een van de drijfveren het respect voor elkaar. Dat wil men verwezenlijken door het organiseren van toernooien en het geven van trainingen en clinics op scholen en bij instellingen/ bedrijven en het uitnodigen van  geïnteresseerden voor trainingen bij een van de samenwerkende verenigingen.
Op vrijdag 27 september 2019 neemt Taekwondo Rosmalen deel aan de clinics op de sportdag van BS de Sprong op het OJC-terrein in Rosmalen. Op zaterdag 9 november 2019 is het Taekwondo Toernooi District Zuid in sporthal de Schutskamp in ’s-Hertogenbosch, waar de Tae Guks/Poomsae- wedstrijden een uniek onderdeel van uitmaken.