Bossche Waterweek

 De Bossche Waterweek in september is,  sedert 2017 een evenement dat breed [uiteenlopende organisatie zoals watersportverenigingen,  horeca en hotelwezen, winkeliersverenigingen/ondernemers en festivalorgansaties e.d. ] wordt opgezet en ook breed over de stad [steeds nabij het water] zich afspeelt. 
>> Meer informatie


Laatste artikelen binnen de categorie Bossche Waterweek:

Stichting Bossche Waterweek opgeheven

Stichting Bossche Waterweek opgeheven

Gepubliceerd op: 06-06-2018 | Gewijzigd op: 06-06-2018
De stichting Bossche Waterweek is opgeheven. De verwachtingen waren te hoog gespannen en de editie van september 2017 viel letterlijk in het water. Daardoor is er een tekort ontstaan.
Lees meer
 Diezekade: Officiële start van Bossche Waterweek

Diezekade: Officiële start van Bossche Waterweek

Gepubliceerd op: 14-09-2017 | Gewijzigd op: 15-09-2017
Op de officiele aftrap van de Bossche Waterweek, die komend weekeind gaat plaats vinden, was de vlootschouw een van de onderdelen die door het weer niet doorging. Maar de opening was er niet minder feestelijk om. 'Het evenement heeft zijn plek al gekregen,' zei Kristi Bol van de werkgroep DOK073 van de Conceptbouwers, de organisatie die achter de ontwikkeling van voorheen De Heus als nieuw cultureel [uitgaans-]centrum staat.che Waterweek aan de Diezekade
Lees meer
Installatie 'Schouten bij Nacht' voor Bossche Waterweek

Installatie 'Schouten bij Nacht' voor Bossche Waterweek

Gepubliceerd op: 21-08-2017 | Gewijzigd op: 22-08-2017
In de Watertoren werd maandagnamiddag 21 augustus 2017 met een officieel tintje een tiental Schouten bij Nacht geďnstalleerd. Die ceremonie was een voorloper van de Bossche Waterweek die in september gaat plaatsvinden.
Lees meer
 Kick-off van Bossche Waterweek op ’Ouwe Dirk'

Kick-off van Bossche Waterweek op ’Ouwe Dirk'

Gepubliceerd op: 10-05-2017 | Gewijzigd op: 12-05-2017
Woensdagmiddag 10 mei 2107 voeren een dertigtal ondernemers en initiatiefnemers van de Bossche Water Week mee op de Ouwe Dirk. Daar werd door de organisatie een toelichting gegeven op de opzet de programmering en -tot slot –na en borrel en een hapje – de financiering.
Lees meer