Eurocinema

Bioscoop in de Jan Heinsstraat op de plek van het voormalige Concertgebouw [1885-1965], dat in beheer is van Jochems theater [JT].

Laatste artikelen binnen de categorie Eurocinema:

Eurocinema [JT Theater] verkocht

Eurocinema [JT Theater] verkocht

Gepubliceerd op: 25-08-2015 | Gewijzigd op: 25-08-2015
De bioscopen van JT [Jochems Theater] zijn verkocht aan de Engelse firma 'Vue International'.
Lees meer
Eurocinema: Eerst bouwaanvraag dan pas slopen

Eurocinema: Eerst bouwaanvraag dan pas slopen

Gepubliceerd op: 28-04-2010 | Gewijzigd op: 03-06-2010
De gemeente legt de eigenaar van Eurocinema, Punt Vastgoed Beheer, een verplichte bouwaanvraag op voor Van Tuldenstaat 4-6. Aanleiding is dat eigenaar - Ralph Punt - van de voormalige loodgieterswerkplaats annex winkel van Weck het pand jaren heeft laten verloederen terwijl het een monumentenstatus heeft. Wethouder Geert Snijders zegde Punt al eerder de wacht aan, vanwege diens nalatigheid ook maar iets aan het pand te willen doen. Het vermoeden bestaat dat Punt wacht op instorting zodat er vrij baan is om er te gaan bouwen.
Lees meer
Eurocinema breidt uit in Van Tuldenstraat

Eurocinema breidt uit in Van Tuldenstraat

Gepubliceerd op: 03-10-2006 | Gewijzigd op: 10-06-2011
Eurocinema in de Jan Heinsstraat/ hoek van Tuldenstraat gaat achter het complex twee nieuwe zalen bouwen. Die komen op de plek van de voormalige dansschool Traa, later loodgietersbedrijf Weck, die worden gesloopt.
Lees meer
Eurocinema's vertraagde uitbreidingsplannen

Eurocinema's vertraagde uitbreidingsplannen

Gepubliceerd op: 10-07-2003 | Gewijzigd op: 0
De renovatie c.q. verbouwing is nog niet klaar of de oude plannen van een grootschalige uitbreiding aan de achterzijde komen weer boven tafel. Door procedures [na bezwaren van de buurt tegen parkeeroverlast en beperking van het uitzicht] is in- een beperktere ambitie- de uitbreiding weer in beeld gekomen.
Lees meer