Grafisch Atelier brengt fantasie rijke plattegrond van 't Zand uit

Printerversie
Gepubliceerd op: 08-10-2019 | Gewijzigd op: 08-10-2019
Het Grafisch Atelier heeft zaterdag 6 oktober 2019 feestelijk een plattegrond met kunstzinnige hotspots van ‘t Zand gepresenteerd. Janna Wijnen  van de gemeente nam op de aftrap van het evenement Parariso het eerste exemplaar in ontvangst. De fantasie rijke plattegrond is een ontwerp van de jonge kunstenaar Erik Kὃhler. De bedoeling daarvan is meer  mensen naar de interessante plekken in ‘t Zand te trekken. 
 
....
....

’t Zand kent een groot aantal culturele en kunstzinnige hotspots die het verdienen beter op de kaart gezet te worden.Daarop zijn de  Verkadefabriek,  Grafisch Atelier, de Willem Twee muziek en beeldende kunst, Koudijs Ateliers, het Werkwarenhuis, Social label, kunstruimte De Melkfabriek en Skate Centre te vinden. Binnenkort is de plattegrond verkijgbaar bij deze locaties en het VVV.
Erik Kὃhler, als artiest beter bekend als Erik Ezrin, studeerde af aan de Bossche Kunstacademie. Hij tekent en schildert zowel digitaal als traditioneel in 2D. Erik Köhler: “Ik ben gefascineerd  door oude culturen, rituelen, geschiedenis, oernatuur, mensen, objecten en alles in de wereld om me heen. Van de atomen in onze cellen tot de uitgestrektheid van de ruimte.

Evenement Parariso
Het Grafisch Atelier, Willem Twee en Kunstruimte de Melkabriek zetten dit najaar met het evenement Parariso Risografie in de  spotlights met bijv. workshops, Riso lezing, estafettemet schrijvers en kunstenaars,expositie met helden uit de Risokunst. Op de  expositie Print the city tonen grafici een breed scala aan grafische kunst.
Zie voor programma gadenbosch.nl/parariso.