'Rewrite the future' straatexpositie van Grafisch Atelier

Printerversie
Gepubliceerd op: 01-05-2020 Rewrite Your Future Grafisch Atelier Den Bosch brengt Bossche ontwerpers samen in straatexpositie ’s-Hertogenbosch, 1 mei 2020 –

Begin juni brengen vier Bossche ontwerpstudio’s met de straatexpositire 'Rewrite the future' wat reuring in de straten. Dan start olv het Grafisch Atelier een expositie met op allerlei plekken ten toongestelde affiches van ATTAK, Autograph, Studio Boot en Studio Turbo. Het is een  reclameboodschap van hoop en optimisme.
In die expo brengt het Grafisch Atelier die vier ontwerpstudio’s samen. Het is overigens een  alternatief voor  de expo - dit voorjaar - die in de Spiegelzaal van de Willem Twee zou worden gehouden. 

De expo bevat 16.000 affiches die een kijk geven op deze nieuwe tijd. Want één ding is zeker: de wereld verandert in rap tempo en de toekomst zal niet meer hetzelfde zijn.
Nieuwe Bossche School
Speciaal voor ‘Rewrite Your Future’ worden zestien nieuwe posterontwerpen gemaakt, die de makers zelf zeefdrukken in het Grafisch Atelier. 
De vier makers werken letterlijk bij elkaar om de hoek en kennen elkaar goed, maar niet eerder werkten ze samen aan een vergelijkbaar project. De expositie met bijbehorende publicatie is het startschot van een intensievere samenwerking. De ontwerpers hebben zich daarvoor verenigd onder de naam de ‘Nieuwe Bossche School’.