Oud BD-journalist Frank van Geloven geeft ufo-boekje uit.

Printerversie
Gepubliceerd op: 05-07-2017 | Gewijzigd op: 05-07-2017

Frank van Geloven, bekend als voormalig sportverslaggever van het Brabants Dagblad en van het vorig jaar verschenen boekje ‘Jeroen Bosch voor beginners’,  heeft een boekje over Ufo’s uitgegeven: getiteld ‘Ufo’s voor beginners’.

  De auteur Frank van Geloven [*1956].

foto © paul kriele, 7 juli 2015.
.......................................................................

Omslag van Franks nieuwe 
boekje: 'Ufo's voor beginners'.

Niet dat Frank van Geloven Ufo’s en buitenaardse wezens als objecten ziet, maar wel –in algemene zin- dat er in het heelal meer bestaat dan wij tot nu waarnemen. Daarom neem ik serieus als er weer eens iets over wordt verteld of geregistreerd. Dus dat is bij mij niet zo maar opgekomen.

Leerzaam voor beginners

De 61-jarige onderzoeker: ‘Ik ben door, wat men noemt science fiction- gaan interesseren vanaf mijn elfde jaar, toen mijn vader mij in 1967 verplicht meenam naar de Jeroen Bosch tentoonstelling in het  oude Noordbrabants Museum. Dat was toen nog in de Bethaniëstraat. Die schilderijen van Bosch hebben zo'n indruk op me gemaakt dat ik die beelden nooit meer heb los gelaten.

Uiteindelijk heeft dit door mijn nieuwsgierigheid en geraakt door dat geheimzinnige aspect geleid tot meer studies er naar.  Met het verhelderend boekje over Jeroen Bosch is dit ufo-boekje een logisch vervolgstap.

Info: ufosvoorbeginners.nl

Voor bestellingen: https:/www./ufosvoorbeginners.nl