Café Reinders: 23 bruidsparen laten zich opnieuw in de echt verbinden

Printerversie
Gepubliceerd op: 09-10-2017 | Gewijzigd op: 10-10-2017
Bij Café Reinders, op de hoek Kruisstraat 29c -Eerste Korenstraatje, houden ze  ook van tradities. Afgelopen zondag 8 oktober 2017 hertrouwden daar 23 bruidsparen voor een 'ambtenaar van de Burgerlijke stand'.  De echtelieden hadden elkaar aan de toog, of bij het toilet, of anderszins leren kennen en uit die ontmoeting is een huwelijk voortgekomen.
De zakenpartners van Frank Reinders, Jeroen Wellens en Jeroen Guijt kwamen op de idee dat heuglijk moment voor hun gasten nog eens over te doen.  Dat sloot goed aan bij de viering van het twintig jarig bestaan van Reinders, dat is voortgekomen uit Jazzcafé De Kaketoe.


Café Reinders Kruisstraat


Van vonkje kwam een vlam. Voor
23 bruidsparen, die elkaar bij Reinders hebben leren kennen, brandt die
vlam nog steeds. Hun huwelijksbelofte  legde Café Reinders op een
feestelijke ontmoeting nog eens vast. 


foto ©
gertie van de brand, 8 oktober 2017.
..................................................................

 

Nagenoeg alle bruiden en bruidegommen waren opnieuw in hun oorspronkelijke trouwjurk resp. trouwpak gestoken. Ook hier weer liepen zij over de rode loper het Café binnen. Daar stond 'de Ambtenaar van de Burgerlijke Stand' Roger Schouten die geen moeite had om 'lmproviste' en op een ludieke manier de paren opnieuw hun huwelijksbelofte te laten afleggen... . Aan weerszijden stonden als getuigen de in black tie geklede Frank Reinders, Jeroen Wellens en Jeroen Guijt opgesteld.