Jack Mikkers nieuwe voorzitter Agri Food Capital

Printerversie
Gepubliceerd op: 06-12-2017  Burgemeester Jack Mikkers is door het bestuur van Agri Food Capitaltot nieuwe voorzitter benoemd van Agri Food Capital.
In die fucntie volgt Mikkers Ton Rombouts op, die vanaf de start in 2014 voorzitter was.
In Agri Food Capital werken ondernemers, overheden en kennisinstellingen samen aan economische en maatschapelijke opgaven op gebied van voeding, gezondheid en duurzaamheid met als missie  Brabant te ontwikkelen tot dé topregio in agrifood. 

Jack Mikkers, als opvolger van Ton Rombouts,
de nieuwe voorzitter van Agri Food Capital.

..............................................................................................................
 

Mikkers als de verbinder Burgemeester Mikkers heeft een achtergrond in management, organisatie en bestuurskunde. Een verbinder met ook een affiniteit met agri en food. Hij neemt zijn kennis en ervaring uit de Brainport-regio Eindhoven mee, om ook sturing te geven aan de aanpak van de economische en maatschappelijke opgaven waar Noordoost-Brabant voor staat.

 Resultaten Deze unieke samenwerking heeft in de afgelopen jaren zichtbaar tot resultaten geleid. Het bedrijfsleven ontwikkelde samen met onderwijsinstellingen de nieuwe MBO-opleiding food processor. Ook zijn in de regio diverse test- en ontwikkelfaciliteiten opgezet zoals Grow Campus, de Verspillingsfabriek en Agro As de Peel.