Burgemeester Jack Mikkers stuurt facebookbericht

Printerversie
Gepubliceerd op: 29-01-2019 | Gewijzigd op: 29-01-2019

Mikkers zette vanmorgen [29012019] vanaf zijn bed in het Elisabethziekenhuis dit berichtje op facebook: 
Geen Bossche bol, maar een boterham met rookvlees. Ik heb een rbeuk in mijn bekker door een val thuis. Gisteren [28012019] ben ik geopereerd en hebben ze een plaatje in de kom van mijn bekken geplaatst. Nu op naar een voorspoedige revalidatie met als doel: carnavalszondag !
Dank voor alle berichten, app'jes, mails e.d.. Dat doet een 'gebroken' mens goed.

i
Bericht van 26 januari 2019 Burgemeester Jack Mikkers breekt bij val in eigen woonhuis zijn bekken.

Zaterdag 26 januari 2019/ 22.30 uur  UPdate van onderstaand bericht: Burgemeester Jack Mikkers is vanuit  het JB-ziekenhuis naar het St.Elisabethziekenhuis in Tilburg vervoerd.

Burgemeester Jack Mikkers is zaterdagmiddag 26 januari 2019 door een val van  de trap in zijn woonhuis in de Orthenstraat naar het Jeroen Boschziekhuis vervoerd. Vanwege een gecompliceerde bekkenfractuur* en door de specialisatie van neurochirurgie van het St.Elisabeth Ziekenhuis werd Mikkers alsnog van Den Bosch naar Tilburg overgebracht. Daar vindt verder onderzoek plaats.
De afdeling Communicatie verwacht dat Jack Mikkers de komende weken afwezig is. 

Oorzaak val 
Mikkers was bezig in zijn woonhuis in de Orthenstraat -boven het Argentijns restaurant- een vlizotrap op te hangen. Toen  hij daarna die trap beklom bezweek de ophanging in het zoldergat,  waarop Mikkers met trap en al ten val kwam. 

Bericht van 26 januari 2019  18.45 uur
Burgemeester Jack Mikkers is vanmiddag, zaterdag 26 januari 2019, bij een val van de trap zo ongelukkig terecht gekomen, dat hij zich niet meer kon bewegen. Met een ladderwagen van de brandweer is hij uit de woning in de Orthenstraat getakeld en vervolgens per ambulance naar het  Jeroen Boschziekenhuis vervoerd. Over het daar plaats gevonden medisch onderzoek is nog niets bekend.
Loco-burgemeester Jan Hoskam neemt Mikkers waar. Zodra er iets te melden valt zal de afdeling communicatie een bericht uit doen gaan.