Margriets Winterfair in Brabanthallen afgelast

Printerversie
Gepubliceerd op: 12-11-2021 | Gewijzigd op: 15-11-2021
Margriets Winterfair 2021 is door corona afgelast. 'Dat volgt uit de extra verscherpte maatregelen van de Rijksoverheid,' aldus  de organisatie  aan haar zakelijke relaties. 'Dat is gebeurd om uitbreiding van het virus te voorkomen en de druk op de zorg hopelijk te verminderen'. Het aanscherpen van de regels bij (grootschalige) evenementen betekent dat de eindtijd- dagelijks -18.00 uur wordt en er maximaal 1.250 mensen met een vaste zitplaats worden toegelaten'.   
-Hierboven: De opening op 22  november 2019 door wethouder Huib van Olden en Libéma directeur Jeroen Dona.
-Hieronder: Opening Margriet Winterfair 2017 in de nieuwe Brabanthallen met vlnr.: Dirk Lips van Libéma, voormalig topman bij Ricoh Carl Dona, Leontine van den Bos hoofdredactrice van Margriet, burgemeester Jack Mikkers en Maurice Horsten van de BIM.

foto's © paul kriele,17 november 2017 [onder] en henk van esch, 22 november 2019.
.....................

Margriet, Libelle en DPG Media betreuren dit besluit, maar houden zich aan alle maatregelen en adviezen. Maandenlang hebben we met elkaar hard gewerkt om voor 70.000 vrouwen een heerlijk dagje uit te faciliteren, helemaal na anderhalf jaar niets te hebben kunnen organiseren. We begrijpen dat dit voor velen een impactvolle beslissing is'.