Eind november 2022 opnieuw de Margriet Winterfair in Brabanthallen

Printerversie
Gepubliceerd op: 12-08-2022 | Gewijzigd op: 12-08-2022
Eind november 2022 opnieuw de Margriet Winterfair in Brabanthallen
.....
-Hierboven: Burgemeester Jack Mikkers opent met rode knop de beurs van de Margriet Winterfair van 2017. Links de toenmalig hoofdredactrice van Margriet Leontine van den Bos.
-Onder vlnr: Dirk Lips van Libéma, Carl Dona,  Leontine van den Bos hoofdredactrice van Margriet, burgemeester Jack Mikkers en de directeur van de BIM Maurice Horsten
. foto's © paul kriele, 17 november 2017.
.....................

In de Brabanthallen vind-na twee jaar - vanaf 25 november t/m 1 december 2022 de Margriet Fair plaats . Deze -vooral bij vrouwen- populaire, druk bezochte beurs komen uiteenlopende op huis tuin gerichte stands langs. Maar ook op de ‘aanstaande’ feestdagen afgestemde kerstbelevenissen [culinaire suggesties en workshops cadeaus] wordt veel aandacht besteed. Creativiteit speelt een grote rol in de bloemen-en plantenshop van de greenexpert Romeo Sommers [bekend van Koffietijd], waar uiteraard ook adviezen en workshops over tuindecoraties en bloemwerken  worden gegeven.
Het drukst bezocht is het grote podium, waar regelmatig auteurs van boeken en van radio en tv bekende artiesten zullen optreden. 
Het programma van de Margriet Winterfair, die steeds rond de 750.000 bezoekers trekt, is nog pas globaal bekend.