15 zelfbouwkavels in Vinkel te koop

Printerversie
Gepubliceerd op: 05-06-2021 | Gewijzigd op: 05-06-2021
De gemeente verkoopt 15 zelfbouwkavels in de Vinkelse Slagen in Vinkel. Zeven kavels voor de bouw van vrijstaande woningen, en acht kavels voor de bouw van vier twee-onder-een-kapwoningen. Op dit moment zijn in de Vinkelse Slagen ongeveer 70 woningen opgeleverd of staan in aanbouw in het meest oostelijke deel van dit woongebied. Ten westen daarvan - en ten oosten van de Weerscheut - gaan nu dus 15 kavels in de verkoop.
Vinkelse Slagen

Inschrijving door geïnteresseerden  t/m 28 juni 12.00 uur. Op 10 juni 2021 volgt  een online informatiebijeenkomst.
De Vinkelse Slagen ligt vlak bij het groene buitengebied, en de voorzieningen zijn op loopafstand. In dit gebied worden vooral woningen gebouwd met een tuin. En er is veel ruimte voor groen zodat het dorpse karakter van Vinkel behouden blijft.
De kavels, die vanaf € 123.200  [excl. btw] te koop zijn, zijn ruim opgezet met losse bebouwing en variëren in grootte van 308 tot 548 vierkante meter.
Duurzaam bouwen
De gemeente vindt het belangrijk dat kopers van bouwgrond een toekomstgerichte woning realiseren, vooral als het gaat om energie en duurzaamheid. Voor deze kavels geldt de ambitie ‘energieneutraal’. Om kopers te helpen deze ambitie te halen bieden we ondersteuning aan van een externe energiecoach.
Meer  informatie op  Bouwkavels Vinkelse Slagen.