Paul Kagie lijsttrekker voor Leefbaar 's-Hertogenbosch

Printerversie
Gepubliceerd op: 02-01-2018 | Gewijzigd op: 02-01-2018

 

Paul Kagie, eerder wethouder van Bosch Belang, 
na 2018 opnieuw wethouder in nieuw College ?


foto ©paul kriele, 20 januari 2015.
....................................................................................................


Doordat Paul Kagie zich heeft gemeld als lijsttrekker van Leef 's-Hertogenbosch is de oud-wethouder van Bosch Belang, oud lid van de  PvdA, de 'aanvoerder' geworden van deze partij. Momenteel maakt  Kagie een interim periode  door, politiek statenloos doordat  Bosch Belang uit de coalitie is gestapt,  waarop de ras politicus uit de partij van Paul van der Krabben stapte. Afhankelijk van de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen van maart aanstaande is een- mogelijk - volgende positie van Kagie wederom wethouder voor Leefbaar in een nieuw te vormen College van B&W te worden.


 >>Oud bericht van 28 mei 2017 Paul Kagie door Bosch Belang naarvoren geschoven als aanstaand wethouder

Paul Kagie van Bosch Belang,  momenteel wethouder voor AWBZ/WMO, Zorg en Welzijn en Publieke Dienstverlening, is door zijn partij naar voren geschoven als toekomstig wethouder. Met het oog op de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen [maart 2018] wordt hij voor de  Bossche partij alvast lijsttrekker.

Het merendeel van de leden van de partij staat achter deze krachtdadige wethouder, die zich vooral manifesteert door een optimale feitenkennis, een goed opgebouwd dossier en een van de meeste geziene [letterlijk en figuurlijk] ambtelijk persoon in de wijken.
Bij de vorige  coalitieonderhandelingen in 2014  is de toenmalige andere kandidaat, de populaire ondernemer Frank van Valkenburg. door de breed politiek georiënteerde en vakbekwame  Paul Kagie voorbij gestreefd. 

Terug naar boven