Oeteldonkse evergreens zingen in vijf kroegen brengt € 4.100 op

Printerversie
Gepubliceerd op: 11-02-2018 | Gewijzigd op: 11-02-2018
De opbrengst van 'Zoals ut nôôit klonk..'  van zaterdag 10 februari 2018 bedraagt € 6.100.
Dat werd in vijf kroegen* bijeen gebracht door de verkoop van meezingboekjes: € 4.100 gaat naar de Stichting Veur mekaor[tribune voor rosltoelgebruikers langs de optocht]  en € 2.000 naar ClinicClowns.
Liefhebbers sloten zich aan bij de carnavalsclubs om - al meedweilend- langs de 5 kroegen te trekken.

Bericht van 23 januari 2018 Vijf kroegbazen zingen Oeteldonkse liedjes
Het carnavalesk evenement 'Zoals ut nooit klonk.. De kroegbaas zingt Oeteldonk gaat voor de tiende keer van start  op zaterdag 10 februari 2018.  Het gaat er om dat in vijf uiteenlopende kroegen de kroegbaas bekende Oeteldonkse liedjes zingt, muzikaal in zijn haar café  begeleid door -dit keer -vier canrvalsclubs.Het thema dit jaar is:  'De Kroegbaos zingt.. Van keinds af aon alles aon de goeie Stemming gedaon'.

*In tegenstelling tot vorig jaar begint het evenement om10.30 uur in 't Pumpke  en zal café De Boulevard [Pensmarkt] Feestcafé Lalalaa [nog niet hersteld van de brand...] vervangen. 
De opbrengst van dit festivalletje gaat naar het goede doel: de stichting Veur Mekaor.
Deelnemers zijn behalve 't Pumpke, Bar le Duc, de Graven van Leuven, Plaats Royaal en De Boulevard. De deelnemende carnavalsclubs zijn: Tussenneusenlippe, Lopes te voet, Veni vidi vici en CV Frappant.
De finale is om 15.00 uur in café Graven van Leuven, waar naast het geldbedrag ook de winnende kroegbaas bekend wordt gemaakt.