Agrifood capital

In 2018 draagt Brabant de titel Eurpean Region of Gastronomy. Onder die paraplu wordt een innovatieprogramma voor de agrifoodsector uitgevoerd waaraan een prikkelend pulbieksprogramma is gekoppeld.

Doel is verspiling van voedsel tegen te gaan en de burger aan te zetten tot gezond eten en de provincie tot een gastvrij en gastronomische regio op de kaart te zetten.
>> Meer informatie


Laatste artikelen binnen de categorie Agrifood capital:

Rotary: Opbrengst kookevent met burgemeesters en studenten  € 55.000

Rotary: Opbrengst kookevent met burgemeesters en studenten € 55.000

Gepubliceerd op: 10-04-2018 | Gewijzigd op: 14-04-2018
De door Rotary Den Bosch georganiseerd benefitevent met Brabantse burgemeesters, top koks en studenten van het KW1-College heeft ruim € 55.000 opgebracht.
Lees meer
Zeven Brabantse horecascholen stellen kookboek samen

Zeven Brabantse horecascholen stellen kookboek samen

Gepubliceerd op: 30-03-2018 | Gewijzigd op: 30-03-2018
Zeven Brabantse horecascholen * brengen van hun eigen bedachte recepten een kookboek uit: 'BBBRNT, van Brabantsegrond'. Verschijning december 2018.
Lees meer