Zoeken
Agrifood capital
In 2018 draagt Brabant de titel Eurpean Region of Gastronomy. Onder die paraplu wordt een innovatieprogramma voor de agrifoodsector uitgevoerd waaraan een prikkelend pulbieksprogramma is gekoppeld.Doel is verspiling van voedsel tegen te gaan en de burger aan te zetten tot gezond eten en de provincie tot een gastvrij en gastronomische regio op de kaart te zetten.
>> Meer informatie
Laatste artikelen binnen de categorie Agrifood capital:
Keukenbazen:Team Den Bosch winnaar Brabantse kookwedstrijd
Gepubliceerd op: 09-10-2019 | Gewijzigd op: 10-10-2019Team 's-Hertogenbosch grote winnaar Keukenbazen Battle 2019.
Rekenkamer: Agrifood slaat niet aan
Gepubliceerd op: 01-06-2019 | Gewijzigd op: 01-06-2019Heusdens team winnaar 'Keukenbazen Battle 2018'
Gepubliceerd op: 10-10-2018 | Gewijzigd op: 10-10-2018Woensdagmiddag 10 oktober2018 werd in AgriFood Plaza [gebouwZLTO] aan de Onderwijsboulevard de winnaars bekend gemaakt van de Keukenbazen Battle 2018'. Dat is de jaarlijkse kookwedstrijd tussen 17 gemeenten in Noord-Oost Brabant met 44 jeugdige koks en kokinnen. De winaar dit jaar is het team 'De Knoflookjes' uit Heusden met Merel en Roos Buijs die een Ruigi Ravioli maakte.
In KW1C voltrok zich de Kinderkookwedstrijd Keukenbazen Battle 2018
Gepubliceerd op: 06-10-2018 | Gewijzigd op: 08-10-2018Kinderkookwedstrijd Keukenbazen Battle voor de beste Keukenbaas van 2018 van Noord-Oost Brabant in het KW1-College
Agrifood erkent met verlate subsidieaanvraag vage promotie
Gepubliceerd op: 07-09-2018 | Gewijzigd op: 07-09-2018De promotie en aanpak van het Agrifoodjaar wil maar niet op gang komen. Ook de bekendheid bij publiek en de gemeenten blijft achter. Ze wil meer geld.
Rotary: Opbrengst kookevent met burgemeesters en studenten € 55.000
Gepubliceerd op: 10-04-2018 | Gewijzigd op: 14-04-2018De door Rotary Den Bosch georganiseerd benefitevent met Brabantse burgemeesters, top koks en studenten van het KW1-College heeft ruim € 55.000 opgebracht.
Zeven Brabantse horecascholen stellen kookboek samen
Gepubliceerd op: 30-03-2018 | Gewijzigd op: 30-03-2018Zeven Brabantse horecascholen * brengen van hun eigen bedachte recepten een kookboek uit: 'BBBRNT, van Brabantsegrond'. Verschijning december 2018.