Brabant Culinair

 Noord-Brabant CulInair is een samenwerkingsverband van tot nu toe 28 Brabantse restaurants op initiaitief mede van Bob Hutten opgericht. Dat werd 15 januari 2018 in het Provinciehuis bekrachtigd, mede met het oog op het feit dat Brabant in 2018 is uitgeroepen tot Europese regio van de Gastronomie.

Bob Hutten is voorzitter van de alliantie die tot doel heeft te streven naar een hoogwaardige keuken en gastheerschap van Brabantse restaurateurs. 

NBculinair gaat aan pashouders allerlei facilteiten verlenen en de mogelijkheid  als VIP evenementen te bezoeken.

zie ook www.nbculinair.nl


>> Meer informatie


Laatste artikelen binnen de categorie Brabant Culinair:

Start pop uprestaurant 'Gast' in kapel van GZG in Gasthuiskwartier

Start pop uprestaurant 'Gast' in kapel van GZG in Gasthuiskwartier

Gepubliceerd op: 01-03-2018 | Gewijzigd op: 02-03-2018
Opening/start van pop uprestaurant 'Gast' van sterrenkok Soenil Bahadoer van De Lindenhof in Nuenen in de voormalige kapel van het Groot Ziekengasthuis in het in aanleg zijnde Gasthuiskwartier.
Lees meer