Geen 120, maar 121-jarige viering bij voetbalclub Wilhelmina

Printerversie
Gepubliceerd op: 05-09-2018 | Gewijzigd op: 05-09-2018

Wilhelmina bestaat 121 jaar en dat vinden ze in Oeteldonk ook aanleding er een feestje van te maken. Bovendien zijn er nogal wat jubilarissen: elf leden die 50 jaar lid zijn en zes leden 60 jaar lid. Wilhemina is een van de oudste voetbalclubs van het land. En dat wordt op de Saren [Maaspoort]  gevierd op zaterdag 15 september 2018.

 Officieel is de naam: Rooms Katholieke Voetbal Vereniging Wilhelmina 

De organisatie van zes verwoede clubleden, te weten Rob Broers, Ton van Litsenburg, Frank van Lexmond, Ad van der Geld, Daniël van der Geld en Henk Mees, tevens Oeteldonkers organiseren op zaterdag 15 september 2018 festiviteiten rond het 121-jarige jubileum, die een grote  Wilhelmina-reünie moet worden. 

Oeteldonk-Wilhelmina  Dat feest begint zaterdag 15 september 2018 om 19.00 uur met eenwedstrijd in Oeteldonkse sferen: Oeteldonk speelt in rood-wit-geel  en RKVV Wilhelmina in geel-zwart).  Aan de zijlijn staat de CV de Postkwakers.

Vlog en  jubilarissen en clublied Rond 21.00 uur wordt een door  amateurs gemaakte vlog getoond met beelden uit de stad die iets met de club te makenhebben/haddenmaakt door Wilhelminianen voor Wilhelminianen wordt rond 21.00 uur getoond. Hierna worden de jubilarissen gehuldigd waarna een door Ad Simons gecomponeerd nieuw clublied wordt gespeeld/ gezongen.

 

Uiteraard is er een dj en treden de Kwaoitongen op.
De feestavond die  door Luud Gieles, oud-speler en spreekstalmeester van Wilhelmina, is de presentator op de avond waar ook de kwaojtongen zullen optreden.