55ste Oetelkonzèrt op 26 februari 2019

Printerversie
Gepubliceerd op: 15-01-2019 Op 26 februari 2019 vindt in het Theater aan de Parade het 55ste Oetelkonzèrt plaats, dé opwarmer voor carnaval. Dit unieke carnavalsconcert, dat bij de Oeteldonkers erg in trek is wordt als vanouds uitgevoerd door het Philharmonie zuidnederland, en dit jaar onder leiding van de nieuwe dirigent, de Zweedse Per-Otto Johansson. Solisten op dit lustrumconcert zijn de veelzijdige bariton Martijn Sanders, de talentvolle sopraan Bernadeta Astari en het multi-talent Shirma Rouse met haar enorme stembereik. De artiesten combineren populaire met klassieke nummers en staan garant voor en spraakmakende avond met prachtige muziek. Ook de uitbundige meezingwalsen zullen niet ontbreken. Het publiek kan elkaar traditiegetrouw toejoelen vanuit de zaal en vanaf de speciaal gebouwde tribune achter het orkest.
Het thema van het 55ste Oetelkonert is 'Draoit 'm 'ns om! Bezoekers die zich het fraaist carnavalesk in dat thema uitdossen kunnen in de prijzen vallen. Na het concert is er een sfeervolle  afterparty met live muziek.
 
Het thema van
het 55ste   Oetelkonzert
is ‘Draoit ‘m ‘ns om! 
...

Kaarten zijn telefonisch te bestellen via 073- 51 50 96 89 of per email via kaarten@oetelkonzert.nl Meer informatie: www.oetelkonzert.nl