DATA -week

 Van 29 oktober t/m 3 november 2018 vindt er in de stad een DATA-week plaats. De officiële opening is op maandag 29 oktober in het JADS aan de Sint Janssingel [voorheen Mariënburg]. Al vanaf half tien gaat de Mobile Innovation Lab open. Na een ontvangstontbijt zal de directeur van JADS Simone van Trier als dagvoorzitter de week open en aan wethouder Jan Hoskam het woord geven.

's Middags zijn er diverse sprekers.

De week loopt door met een dag voor ondernemers [dinsdaga 30 oktober], een dag voor talenten [woensdag 31 oktober], een dag voor overheidspersoneel [1 november], op vrijdag 2 npvembr: e Hackaton en zaterdag 3 november een dag voor het publiek.

Doelva nbde DATA Cweekis die de gemeete JADS endeporvixien organseert heeft als doel welekimpact data heeft op de uiteenl;oende vakgebeideb zoals mobikliteit energied &Durezamhe
>> Meer informatie


Laatste artikelen binnen de categorie DATA -week:

Data Week: Open huis bij JADS

Data Week: Open huis bij JADS

Gepubliceerd op: 03-11-2018 | Gewijzigd op: 03-11-2018
In de Data week [ 29 oktober t/m 3 november 2018 ] was er in de stad en met name in het JADS aan de Sint Janssingel voor het publiek op zaterdag 3 november 2018 een kennismaking met allerlei vormen, ideeŽn en toepassingen [ook via workshops] van data.
Lees meer
Mobiel Innovation Lab op de Markt ihkv de DATA-week

Mobiel Innovation Lab op de Markt ihkv de DATA-week

Gepubliceerd op: 29-10-2018 | Gewijzigd op: 30-10-2018
Maandagmorgen 29 oktober 2018 rond 10 uur werd voor het stadhuis het DATA Mobile Innovation Lab door burgemeester Jack Mikkers samen met de -enige wethouder in 't land met de portefeuille DATA science - Jan Hoskam geopend. In dat Lab worden, zoals Coen Bosman van SAP toelichtte, enkele DATA cases getoond.
Lees meer