Camperlogies op voormalig RKJVV Sportveld aan Kooikersweg

Printerversie
Gepubliceerd op: 05-08-2021 | Gewijzigd op: 05-08-2021

Al in 2020 was sprake van een stadscamping op De Fuik het voormalig sportterrein van RKJVV aan de Kooikersweg
Deze zomer wordt dit deel van dat sportveld ingericht van campers. Daar is ruimte gecreëerd voor 66 plaatsen. Kosten € 18 per dag. De tijdelijke woningen en het veteranen centrum voor De Ouwe Stomp wordt  met een aarden wal gescheiden.  De camperhouders zijn aan regels gebonden. Zij mogen er maximaal maar drie weken staan. Weener XL doet het beheer en de groenvoorziening.

Bericht van 17 december 2020 Stadscamping op De Fuik van voorheen RKJVV
Er was al anderhalf jaar geleden  sprake van een camping op het sportcomplex De Fuik aan de Kooikersweg. Intussen zijn er zaken in gang gezet.  RKJVV is al naar Noord verhuisd en de Veteranenvereniging Ouwe Stomp  heeft de clubgebouwen van RKJVV in gebruik genomen. Op het zuidelijk deel komen tijdelijke woningen. 
Dan rest er in het Noordelijk deel -het  terrein van voorheen RKJVV-  dat geschikt is voor een camperdrive, meldt B&W vandaag 17 december 2020.
De gemeente heeft voor een exploitant van de camperdrive een selectieprocedure in gang gezet. Na de selectie begint de Ruimtelijke Ordeningsprocedure voor aanpassing van het bestemmingsplan. 

Bericht van 10 maart 2019 Woningen& Stadscamping op RKJVV Sportveld Kooikersweg
Het sportcomplex van
RKJVV aan de Kooikersweg.

 
foto © gemeente den bosch
..........................................................................

De gemeente wil op het voormalige sportcomplex van RKJVV aan  de Kooikersweg tijdelijke  woningen gaan bouwen en mogelijk ook kiezen voor die locatie als stadscamping. De woningen  zijn voor studenten bestemd en zouden nog vóór 2020 klaar moeten zijn.