Kunstwerk 'Waterput' van Nelleke de Noo pas vrijdag klaar

Printerversie
Gepubliceerd op: 16-07-2014
Uitstel van kunstwerk 'Waterput' van Nelleke de Noo bericht van 16 juli 2014.
Het kunstwerk Waterput waaraan Nelleke de Noo maandag 14 juli  2014 begon is pas vrijdag 18 juli klaar. zie hieronder. voor uitleg..

Links boven en boven: Maandag 14 juli2014 begon Nelleke de Noo met haar project Waterput op de Markt.
 zie hieronder voor uitleg
.
foto's © paul kriele, 14 en 15 juli 2014. 

Update bericht van 7 juli 2014: Kunstwerk van Nelleke de Noo Pop-up op de voet toekomstig puthuis als afsluiting mariaomgang.
Op 15 juli 2014, na de negendaags noveen rond de feestdag van de Zoete Moeder [op 7 juli 2014] vindt onder het motto 'Bij de Bossche Bron' de Pop-Up plaats van het kunstproject 'Water' van Nelleke de Noo ism de stichting 1522, die zich inzet voor het terugplaatsen van de waterput en het Mariakapelletje op de Markt.. Achter deze Pop Up schuilen de symbolen van aardstralen en waterstromen, die -zoals ook Jan van der Eerden in zijn publicaties beschrijft- onder de aardoppervlakte van de stad bevinden.

Feestdag van de Zoete Moeder
icm het kunstproject 'Bij de Bossche Bron'
van Nelleke de Noo.
De Bossche waterput em Mariakapelletje, zoals
die opnieuw op de Markt zullen worden geplaatst.

Kunstproject Nelleke de Noo op reis
Het kunstproject ‘Water’ van de Bossche kunstenares Nelleke de Noo gaat zijn start maken in Den Bosch, op dinsdag 15 juli 2014 om 20.00 uur. Het project maakt vervolgens een reis door 12 provincies, alvorens het aan een tour door het buitenland begint. Per provincie wordt er een event georganiseerd als ‘ode aan de bron’.

Zie ook de website www.nellekedenoo.com of www.s-hertogenbosch.nl/stadsput