Vanaf juni 2016 nieuwe opstelling marktkramen

Printerversie
Gepubliceerd op: 10-12-2015 | Gewijzigd op: 12-12-2015
Dinsdagavond 8 december 2015 hebben de gemeente olv wethouder Jan Hoskam [Economische Zaken] en de Ambulante Handel [o.a. marktmeetser Arie Bokhoven] en Hartje 's-Hertogbenosch en City Management besloten om de markt op woensdag opnieuw in te delen. De kramen worden in ieder geval dichter bij elkaar gezet.
Doel is om tot een betere markt opstelling en een mooiere compacterer markt te komen, zo vertelt Franka Verlouw van de Markt Advies Commissie [MAC]. Ook aan een uitnodigende de looproute wordt aandacht besteed.

Nieuwe indeling van de marktkramen volgens een zgn. vlekkenplan'.

Aanleiding van de bijeenkomst was een door Henk Achterhuis, voorzitter van de Centrale Vereniging Ambulante Handel (CVAH), in mei dit jaar geuit pleidooi om tot een aantrekkelijker markt te komen. De marktkooplieden hadden daarover geklaagd, toen ze voelden dat de markt achteruit liep.

Koos Woltjes tweemaal: als
prins Amadeiro XXV en als directeur /eigenaar van een communicatie-, en adviesbureau.
foto © paul kriele, 11 november 2012 [l.] en twitter

Op die bijeenkomst is Koos Woltjens [*6 januari 1959], die bekend staat als prins carnaval van Oeteldonk, aangesteld tot projectleider van deze aanpak. Woltjens, die in het Zuid-Hollandse Alphen woont,  leidt in het dagelijks leven een advies- , en communicatiebureau en is adviseur voor- startende –ondernemers.