Markt: ING-bank neemt reclamespot op

Printerversie
Gepubliceerd op: 23-03-2010 | Gewijzigd op: 24-03-2010
De ING is driekwart van dinsdag 23 maart 2010 bezig geweest voor de opname van een reclamespot. De Bank had circa   125 merendeels mannelijke 'zakenlui', tenminste die daar voor doorgingen, opgetrommeld en als een kudde - midden op de Markt - bijeen gedreven. Daar stonden de jongelui uren voor een grote stand waar vandaan de speaker Bart Kuiper hen in toom hield. Later verplaatste het toneel zich naar Be-One dat omgedoopt werd in 'Leeuw & CO'.

   
Een 125 tal zgn. zakenlui liet zich door ING-bank voor uren charteren om op de Markt een reclamespotje over geldlenen op te nemen. Het publiek werd op afstand gehouden...

foto's © paul kriele,  23 maart 2010.
 

Het publiek -het schouwspel gadeslaand - werd achter rood-witgespannen linten en op verzoek van groundsmen op afstand gehouden. Dan weer moest de groep figuranten zus en dan weer zo kijken en naar de camera draaien.
Rond 12 uur stond er een bread &beverystand klaar waar de figuranten zich konden vermaken met drankjes en belegde broodjes. 
Aan dit vertoon heeft de  Bossche zakenwereld geen stuiver verdiend.
De kijker moet straks verlekkerd raken om bij het oranje ING-leeuwtje een lening of hypotheek af te sluiten.

Middagopnamen bij Beo One
De damesmodezaak Be One op de Markt was 's middags omgedoopt in Leeuw & Co. Daar speelde zich een toneel af met twee leeuwtjes die een voetbalspel aan het versjouwen waren. Achter die figuren gaan al jaren schuil Daniel Brender a Brandis en Ralph Winter.

Modezaak Be One wordt even een bankfiliaal.. Daniel Brender a Brandis en Ralph Winter dragen het voetbalspel bij Be-One, dat vandaag is omgedoopt tot Leeuw & Co, naar binnen.
foto's © paul kriele, 23 maart 2010.

De spot van 30 seconden wordt tijdens de wereldkampioenschappen voetbal in Zuid-Afrika uitgezonden.

Terug naar boven