Nieuwe roltrappen voor C&A

Printerversie
Gepubliceerd op: 15-08-2010 | Gewijzigd op: 15-08-2010
Vandaag 15 augustus 2010 zijn bij C&A aan de Markt nieuwe roltrappen geïnstalleerd. Ze raakten op 5 juli j.l. defect door een stroomstoring.
zie bericht hieronder
De nieuwe roltrappen kwamen in de nacht van zaterdag op zondag  per vrachtwagen aan. C&A was vandaag -15 augustus 2010-  open maar dat kwam door de plaatsing van nieuwe roltrappen.
foto's © paul kriele, 15 augutsus 2010 /13.00 uur


bericht 5 juli 2010. stroomstoring bij C&A
Volk bij C&A na brandalarm, maar dat bleek loos.

Vanmiddag 5 juli 2010, tegen een uur, was er commotie bij C&A op de Markt. De brandweer verscheen met groot materieel te plaatse, bezoekers moesten de winkel en Mc Donalds verlaten, nieuwsgierige omstanders verzamelden zich rond de ingang die door de politie met rood/wit lint werd afgezet. Bij de alarmcentrale was een brandmelding binnengekomen.
Na inspectie bleek het om een stroomstoring te gaan als gevolg van een vastzittende roltrap in de C&A0-winkel. Daar kwam de rook vandaan die het brandalarm in werking had gezet. De zaken C&A en het inpandige Mc Donalds bleven de gehele middag gesloten.

Ook de naburige winkels ondervonden last van de storing. Bij Dixons en apotheek Albers viel de stroom uit. Rond half 5 was dat door Enexis weer verholpen.