Afwerking Puthuis Markt door gebr. Voets & GPM

Printerversie
Gepubliceerd op: 21-09-2010 | Gewijzigd op: 22-09-2010
Dinsdagmorgen 21 september 2010 begonnen medewerkers van de Gebr. Voets en van Van Gelder Pennings Metaal [GPM] met het aanbrengen van de ijzeren rand voor het oude stenen Puthuis op de Markt.
Later wordt in die rand nog de technische aansluiting bijv. voor de cv en de verlichting aangebracht en afgewerkt met natuursteen.

foto's paul kriele, 21 september 2010/11.00 uur De Bosschenaar Paul Nijboer [wit T-shirt] en Henri Eikemans van GPM in afwachting van het takelbedrijf.

Tegen 12 uur half een kwam tranbsport en takelbedrijf Van Berne uit Hedel om de rand op het stenen puthuis te takelen. Maar dat ging niet zonder slag of stoot omdat een tussenring niet precies op het omhulsel pastte. 

-Links: overzicht van het Marktterrein.
-Onder: De ijzeren ring ligt klaar voor het takelen.


foto's © paul kriele, 21 september 2010.
Transport-en takelbedrijf Van Berne uit Hedel takelt de ene ring op het ijzeren omhulsel. foto's © paul kriele, 21 september 2010.


De afdekring moet nauwkeurig passen op het ijzeren omhulsel, die tesamen op het puthuis worden getakeld.
Chauffeur/monteur van Van Berne Pieter van Hemert  [links achter]  uit Ammerzoden en de mannen van GPM, Paul Nijboer [wit T-shirt] en Henri Eijkemans [rechts vooraan],  houden nauwlettend de zaak in de gaten.


In oranje werkvest Mari Voets, van Gebr Voets, die het karwei uitvoert, houdt ook een oogje in het zeil.

Het puthuis met een ijzeren afdeksel ligt klaar om afgewerkt te worden met een natuurstenen rand.

foto © paul kriele, 22 september 2010.Terug naar boven