Nieuwe formule voor Lady Sting op Markt 11

Printerversie
Gepubliceerd op: 01-09-2013 | Gewijzigd op: 08-09-2013
Lady  Sting, dat gevestigd is in het monumentale sociëteitsgebouw, voorheen De Zwarte Arend, op Markt 11 stopt. Er komt, naar zeggen van een buurman, een zaak in van hetzelfde concern, maar in een ander genre.
Momenteel houdt Lady Sting een opheffingsuitverkoop.

Situatie van leegruimen van 8 september 2013.
Meteen na de laatste dag van de opheffingsuitverkoop werd de zaak leegeruimd en is de verbouwing begonnen.

foto © paul kriele, 8 september 2013

Bericht van 1 september 2013  Nieuwe boetiekachtige opzet
Uit informatie bij het concern blijkt dat er een andere formule voor Markt 11 gaat komen onder beheer van dochterbedrijf Costers. ' Een nieuwe verfrissende look,' aldus een woordvoerder klediging in combinatie met design-, en intereurartikelen  in een boetiekachtige opze.
Onze indruk is dat met die nieuwe formule bedoeld wordt de nieuwe winkel Oh in de Verwersstraat. Van de 'Costers-ormule' zijn al voorbeelden in Amsterdam en Den Haag.

Markt 11 Lady Sting sluit aldaar de winkel. 

foto © paul kriele, 1 september 2013.

The Sting op de Hooge Steenweg, dat vorig jaar verhuisde van het voormalige pand van bioscoop de Luxor nr.15,  naar het pand van Mexx, op nummer 25, blijft voortbestaan.

Historie
The Sting kwam in 2001 -na een ingrijpende verbouwing van het historische pand in 2000 - naar de Markt. Maar aanvankelijk zou de Spaanse modeketen Mango in de voormalige supermarkt van Albert Heijn er een zaak openen. Dat ging niet door. Het werd daarop Basilicum, een Nederlandse modeketen.