Nieuw terrasmeubilair Parade

Printerversie
Gepubliceerd op: 07-04-2008 | Gewijzigd op: 20-07-2008
Maandagmorgen 7 april 2008 staken de medewerkers van alle café's aan de Parade hun handen uit de mouwen. Er was nieuw terrasmeuibilair aangekomen. Dat werd uitgeladen, uitgepakt en neergezet op de terrassen van Silva Ducis tot het Hart van Brabant. Mooie-modieuze- antraciet grijze stoelen van gevlochten materiaal. Het komt van de firma Satteliet uit Etten Leur en heeft als naam Tokio.
Het nieuw geïnstalleerde meubilair 'Tokio' op de Parade. 
foto © paul kriele, 7 april 2008.
 
Met inzet van het personeel van alle horeca-ondernemers aan de Parade werden 240 stoelen en een 40-tal tafels geïnstalleerd.
foto's © paul kriele, 7 april 2008. 

Het oude meubilair heeft zes jaar meegegaan, aldus Bernard Kuenen van de PEP, Promotie Evenementen Parade. Normaal gesproken gaat zulk meubilair maar 3-4 jaar mee. En in het vooruitzicht van Jazz in Duke Town wilden de ondernemers graag een nieuw uniform, fris terras, dat uitnodigend moet zijn voor het publiek. Cordes behoudt zijn eigen stijl.
Het oude meubilair is zes jaar meegegaan, aldus Bernard Kuenen. Dus het was tijd voor de  PEP-ondernemers, behalve Cordes, om te vernieuwen.
- foto © paul kriele 8 april 2008.

 

De PEP-ondernemers hebben het voorjaar in 't hoofd. Jeroen van Waarden van Cinq en Prado, die ook de Haverkist in de Korenbrugstraat in eigendom heeft, gaat die zaken renoveren. De Haverkist wordt eens zo groot door het uitbreken van de tussenmuur in de zaak