Parade 13 van John Groenewoud eindelijk helemaal bewoond

Printerversie
Gepubliceerd op: 27-08-2019 | Gewijzigd op: 28-08-2019
Het grote pand op  Parade 13 van John Groenewoud, dat deel uitmaakt van het complex St.Janshof [Lange Putstraat-Verwersstraat-Parade] is eindelijk helemaal bewoond. Daar komen te wonen Raymond Loos die aan de overkant een kapitaal huis heeft [Parade 14] dat in de verkoop staat, Robert van der Wallen van voorheen Brand Loyalty, tegenwoordig van de golfbaan Bernardus  in Cromvoirt* en Frans Carpay  [voorheen woonachtig in de Papenhulst./oud topman bij Philips Natlab].
 
Parade 13, dat jaren leeg stond, en eind 2016
onder leiding van John Groenewoud bouwkundig en technisch werd afgerond, raakt nu volledig bewoond.


foto © paul kriele, 27 augustus 2019.
.......................................................................................

St.Janshof kwam na nogal wat complicaties, achterstallig voortgang, klachten regen van de nieuwe bewoners, allemaal  in de tijd van het beheerschap door Geoffrey Groenewoud, nadat het eindelijk in handen gekomen was van de doortastende John Groenewoud, die het project in 2016-2017 afmaakte. 
Zie ook bericht van 27 juli 2016  Afronding St.Janshof / Parade 13. 
Cromvoirt
Robert van der Walle op zijn
golfbaan Bernardus in Cromvoirt.


foto © paul kriele, 21 oktober 2018.

*Robert van der Wallen vormt, zoals eerder gemeld, een zakelijk driemanschap met John Groenewoud en John van Deursen. Zij  hebben gezamenlijk geïnvesteerd in de opzet  van het nieuwe Chalet Royal naar restaurant  Noble in combinatie met een hotel en aanhangend de galerie van Mark Peet Visser. Daarnaast investeerden zij onder meer ook in een reeks winkelpanden in de Verwersstraat.

Of Van der Wallen die riant bij de golfbaan Bernardus in Cromvoirt woont, om  woonruimte verlegen zit, is nog maar de vraag. Maar Parade 13 is zeker en vast een goede investering  op de nukkige woonmarkt.