Rens den Otter mag Parade 12 tot hotel verbouwen

Printerversie
Gepubliceerd op: 17-06-2007 Het College van B&W hebben Rens den Otter vergunning verleend om het pand Parade 12 [2e van de hoek met Lange Putstraat] te verbouwen tot luxe bed- and breakfasthotel.
 
De hoek Parade/Lange Putstraat. Het rechterpand Parade 12, ook van Geoffrey Groenewoud, komt nu toe aan Rens den Otter, die er een hotel wil beginnen.

foto © paul kriele, 3 april 2007.
Den Otter is al bezig met de achterzijde van restaurant Vrielink en Vennix [percelen uitkomend in Lombardje] tot hotel appartementen te verbouwen. Voor Parade 12 duurde het in de ambtelijke burelen wat langer [twee jaar] dan verwacht, maar burgemeester Rombouts was -met de mond - degene die Den Bosch graag een luxe hotel gunde. 
Groenewoud renoveert momenteel het ernaast gelegen hoekpand met de Lange Putstraat, welke straat en een serie panden in de Verwersstraat tot appartementen worden verbouwd.

Het rijtje panden in het Lombadje, maar kadstraal horend bij de Verwersstraat. Op de achtergrond -in wit- het nieuwe Bestuurscentrum.  Op de linker foto-links- het nieuwe Kringhuis van de Vrienden van 's-Hertogenbosch foto's © paul kriele, 23 mei 2006 [l-onder en boven] en 18 januari 2004 [onder].
Ook een achterpand van Verwersarstaat 23 dat ook nog een binnenplaats heeft. Verwersstraat 23, het pand met voorheen de beddenzaak van Neefs.

Verwersstraat nr. 23 was voorheen Neefs Bedden en kwam in eigendom van Rens den Otter die het aan restaurateur Arnold Vrielink verhuurde. Momenteel [juni- juli 2007] wordt het verbouwd tot restaurant 't Misverstant. In de er achter gelegen panden wil Den Otter hotellogies  inrichten. Deze appartementen grenzen aan de Binnendieze en kijken uit op het Lombardje.Terug naar boven