'Garageverkoop' broquantes+curiosa in sjiek herenhuis Parade 28

Printerversie
Gepubliceerd op: 18-10-2012 | Gewijzigd op: 21-02-2014
Op Parade 28, een voormalig herenhuis dat Jan Dirk Paarlberg in het voorjaar van 2006 aankocht tezamen met de ernaast gelegen percelen [o.a. koetshuis] op  de nrs. 26 en 27, is ingetrokken. De nieuwe beheerder werkt iov de uitbaters van de 'Garageverkoop die hij duidt met 'enkele dames'.
In de kamers van dit voormalig notariskantoor van Louis van Son, later Huijbregts, staan de kamers vol met antiek, curiosa en broquantes. Naast deze tweedehands spullen is er ook nieuw goed te koop, zoals het rijkelijk gekleurd keramiek van Britto.

Op Parade 28, in een voormalig herenhuis[ o.a. notariskantoor] is een zaak in curiosa en broquantes gekomen. Het pand was van Paarlberg en zit naast galerie Marc Peet Visser, die er volgend jaar uittrekt.

foto's © paul kriele, 18 oktober 2012.

Twee sjouwers zijn een vrachtwagen aan het leegruimen en zetten de 'handel' binnen. Zij wilden noch de naam van de eigenaar ['een of andere b.v.'] van het pand noemen, noch degene zeggen, die de zaak gaan runnen. Die duiden zij aan als met 'enkele dames'.
Voor het raam staat een kaartje 'arthouse-online.nl. De zaak is alleen 's middags open.

Via internet blijkt dat het een landelijke onderneming betreft, die gespecialiseerd is in deze  'handel'/spullen: www.arthouse-online.nl  en daar weer onder gaat schuil Capital Data BV Maurickplein 3 5261 BV Vught