De gemeente tijdens Carnaval /en link naar compact carnavalsprogramma

Printerversie
Gepubliceerd op: 12-02-2020 | Gewijzigd op: 14-02-2020
.l.
Van vrijdag 21 februari tot en met dinsdag 25 februari kleurt de stad rood, wit, geel en dopen we ’s-Hertogenbosch weer om in Oeteldonk! De openings-en sluitingstijden met carnaval. 
Voor volledig -compact- Oeteldonks carnavalsprogramma, klik op Oeteldonk

Optochtprogramma 2020 online te bekijken
De toeschouwers van de Grote Oeteldonkse Carnavalsoptocht krijgen sinds jaar en dag voorafgaande aan de stoet een op A3 formaat gedrukt Optochtprogramma met achtergrond informatie aangereikt. De ervaring van de laatste jaren was dat deze programma’s na afloop van de Optocht op de grond terecht kwamen en daarmee ongewenst bijdroegen aan de vervuiling van het pronkjuweel Oeteldonk.
In een poging de vervuiling te minimaliseren heeft de Oeteldonksche Club besloten om vanaf komende carnaval geen gedrukt Optochtprogramma meer te verspreiden.
Dit wil echter niet zeggen dat de toeschouwers verstoken blijven van een Optochtprogramma.
De Oeteldonksche Club presenteert namelijk in de Oeteldonk app onder de button Evenementen – Maandag Grote Optocht en op de website www.oeteldonk.org onder evenementen/grote-optocht/programma-grote-optocht-oeteldonk-2020 een online versie van het Optochtprogramma waarmee je alles aangaande de Optocht via je telefoon kunt volgen.
Voor de toeschouwers die toch graag een tastbaar exemplaar hebben is er een mogelijkheid om via genoemde website het Optochtprogramma in een handzaam formaat (A4) te downloaden en vervolgens te printen.

Gemeentelijke berichten  Openingstijden
Het Stadskantoor en Perron3 zijn maandag 24 en dinsdag 25 februari gesloten. Geboorteaangifte kan digitaal via de website of op afspraak bij het geboorteloket in het Jeroen Bosch Ziekenhuis.
Kijk voor alle normale openingstijden op: www.s-hertogenbosch.nl/openingstijden
Afval
Tijdens carnaval hebben milieustation Treurenburg en de klantenservice gewijzigde openingstijden. Op maandag 24 februari is milieustation Treurenburg de hele dag gesloten. Dinsdag 25 februari is dit milieustation alleen ’s ochtends geopend van 8.30 tot 12.00 uur. De klantenservice van de Afvalstoffendienst is op 24 en 25 februari van 8.30 tot 12.00 uur bereikbaar. Het bedrijfsmilieustation is maandag 24 en dinsdag 25 februari alleen ’s ochtends geopend van 7.00 tot 12.00 uur.
Milieustation Rosmalen is beide dagen, zoals gewoonlijk op maandag en dinsdag, gesloten. 't Scheidpunt, ons mobiele milieustation, vindt u op haar gebruikelijke standplaats.
Op maandag 24 en dinsdag 25 februari legen we geen groene GFT-afval containers. Kijk op uw afvalkalender voor de juiste data.
Meer informatie gaat u naar www.afvalstoffendienst.nl.
Parkeren
Bezoek aan Oeteldonk..? Maak gebruik van de transferia,of parkeer in een van de zeven parkeergarages behalve die in de St. Josephstraat die is tijdens carnaval gesloten.
Fietsenstallingen
Komt u op de fiets? Zet uw fiets dan in een van de vijf gratis fietsenstallingen. Tijdens carnaval is er in de parkeergarage St. Josephstraat een extra fietsenstalling.
Wegafsluitingen
Om te zorgen dat er genoeg ruimte is voor de optochten en bezoekersaantallen nemen we een aantal verkeersmaatregelen. Bekijk de wegwerkzaamheden en omleidingen. App Oeteldonksche Club Wilt u weten waar de toiletten, taxi’s, EHBO en andere voorzieningen zijn? Of wilt u altijd en overal op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Download dan de Oeteldonk app van de Oeteldonksche Club.
Zie pagina Oeteldonksche Club 

Terug naar boven