Afgelasting: Foodtruckfestival komend weekeind op Pettelaarse Schans

Printerversie
Gepubliceerd op: 23-07-2019 | Gewijzigd op: 23-07-2019
Upodate van onderstaand bericht:  Het Foodtruckfestival komend weekeind [26 t/m 28 juli] op de Pettelaarse Schans gaat niet door.


De organisatie van   het Foodtruckfestival  annuleert alle komende edities.  Het rondtrekkende foodtruck-circus, wat sinds 2015 actief is, zou deze zomer oorspronkelijk 13 edities van het ondertussen bekende foodfestival organiseren. Eerder al werd besloten om de edities Heerlen en Oosterhout te annuleren.  Intussen heeft de organisatie besloten ook de edities Lelystad, ’s-Hertogenbosch en Oisterwijk te annuleren. De reden ligt met name in tegenvallende resultaten dit seizoen.


Bericht van 19 juli 2019: Eind juli Foodtruckfestival op Pettelaarse Schans
Op vrijdag 26 tot en met zondag 28 juli 2019 is er weer een Foodtruckfestival op de Pettelaarse Schans. Dat is genieten van muziek  [denk aan Woodstock] en lekkers dat vanuit 'vrachtwagens' wordt aangeboden. Optredens zijn er o.a. van Disco Tropicana, Bontgenoten Soundsystem, Raglan Roadworks. Maar ook voor de jeugd zijn er speelplekken met speeltoestellen. Dit jaar wordt niet meer met consumptiemunten gewerkt. 
 Betalingen kunnen cash en  met pinpas.
Pettelaarse Schans
Een Foodtruckfestival, 
waar ook, trekt altijd veel publiek
.
.....................................................................