YaYa damesmode & Life style op Fonteinplein geopend

Printerversie
Gepubliceerd op: 03-04-2015 | Gewijzigd op: 06-04-2015
Vrijdag 4 april 2015 werd op het Fonteinplein 2 de nieuwe damesmodezaak YaYa geopend. Het is een nieuw concept: damesmode en life style. Initiatiefnemer en eigenaar Paul van Hasselt uit Hilvarenbeek geeft er het accent belevingswinkel aan. Voor hem is het zijn tweede vestiging. In Amstelveen ging al eerder een YaYa-zaak open.

-Boven: Links Het terras van Het Vervolg op het Fonteinplein, dan de Krullardstraat en daar het eerste pand met de witte gevellijst is YaYa damesmode op de locatie Fonteinplein 2, waar eerder een hippe modezaak met trendy kleding zat.
Links op de foto staat de initiatiefnemer van dit modehuis  Paul van Hasselt, die ook in Hilvarenbeek een zaak heeft.
-Rechts: Het rijke en speelse interieur van YaYa
.

foto's © paul kriele, 4 april 2015. 

Paul van Hasselt licht zijn idee achter dit concept toe. 'Ya Ya is een dameskledingzaak in het midden-en hogere genre, gecombineerd met life style producten, zoals lampen, stoelen, tafels en designartikelen. Ik zou de sfeer uitleggen als warm en huiselijk.' aldus Paul, die het een nieuwe manier van winkelen noemt.
Historie van pandjes
In dit pand op het Fonteinplein 2 zat voorheen de modezaak Different en daarvoor Soon en heel lang geleden Adma Poelier die van de buurman op Krullardstraat 16 [tegenwoordig slagerij/broodjescounter 't Stokpaardje van Ted Steenbergen/Mari Hoedemakers] het binnentuintje erbij kocht en dat bebouwde voor een koelcel.