Bossche 'Heel Hollandbakster' opent Patisserie Smaak op Fonteinplein

Printerversie
Gepubliceerd op: 04-03-2020 | Gewijzigd op: 06-03-2020
De Bossche Anouk Glaudemans opent zaterdag 14 maart 2020 [12.00 uur] samen met eigenaar Eric Maas, de nieuwe patisserie op het Fonteinplein 15. De 45-jarige Eric Maas is dan wel geen familie van de bekende bakker Maas voorheen in de Verwersstraat hoek Waterstraat, maar Eric heeft wel bakkersbloed in zich, want de vader van Jos den Otter van de Vughtse banketbakker/ patisserie is een oom van Eric. En Eric zat toevallig ook nog bij Jos den Otter in de klas. Over 'afkijken' gesproken... 
,
De gevel van  Fonteinplein 15 toen het
nog een chemiserie [overhemden] zaak was. Het pand is inmiddels van Hans van
der Pas overgegaan naar Certitudo. 

.........................................................................
 

Dat hele weekeind viert de zaak Smaak met een heerlijke verwennerij aan haar nieuwe klanten. Speciaal voor die gelegenheid bakt de Bossche Anouk even mee in de bakkerij van Smaak. Haar Holland baktproducten kunt u er proeven en kennismaken met de creaties van Friandries: bonbons in verrassende kleuren en smaken. 
Na het openingsweekend blijft proeven en bezoeken bij de nieuwe patisseriewinkel Smaak een feestje. Naast kleurrijk gebak, bonbons en macarons, biedt Smaak ook een aanbod van spelt- en desembroden en broodjes.
Naast traiteurs, een visrestaurant en een Italiaans restaurant, een kwaliteitsslager, een notenboer en een vinotheek kun je er voortaan ook terecht voor kaas,zuivel en een patisserie.