Overhemdenzaak verhuist van Fonteinplein naar Verwersstraat 65

Printerversie
Gepubliceerd op: 30-04-2019 | Gewijzigd op: 30-04-2019
De speciaalzaak in overhemden op maat, en stropdassen Salvatore Udecerra verhuist per 1 mei 2019 van het Fonteinpleintje naar Verwersstraat nr. 65, naast het Oud Bogaardenstraatje. De huur voor de onderneemster Anja voor het winkelpandjk op het Fonteinplein werd te hoog en toen Verwersstraat 65 vrij kwam koos ze voor de nabij gelegen Verwersstraat, die bekend staat als modestraat.
 
Verwersstraat 65, een winkelpandje in eigendom
van Van der Bruggen,
wordt modezaakje
Salvatore Udecerra.
.

foto © paul kriele, 30 april 2019.

Bericht van 3 mei 2004 Opening overhemdenzaakop Fonteinplein 7
Jos Geeris opent woensdag 5 mei 2004 de nieuwe zaak La Chemiserie Traditionelle op het Fonteinplein 7. Het is de zesde zaak in Nederland Floris Geeris is van origine Bosschenaar en studeerde bedrijfskunde. De formule van Chemiserie keek hij af van het buitenland waar het zelf ontwerp en laten maken van overhemden erg aanslaat. Geeris, die de franchisehouder is voor deze Spaanse formule, heeft al twee eigen zaken en drie [binnenkort de vierde in Rotterdam] franchisezaken opgezet.
 
De etalage van [sedert 13 mei 2004] ChemeserieTraditionelle.
Het pand van Hans van der Pas was voorheen de Drop-Inn. 
Het gerenoveerde pand Fonteinplein 5. Het staat niet op de monumentenlijst, maar behoort wel tot 'Beschermd stadsgezicht'.

foto's ©  paul kriele,19 en  26 mei 2004.

Voor de jonge ondernemer is Den Bosch economisch gezien een sterke stad met een goed publiek. Geeris koos voor het centrum, met name het vrijgekomen pand van Hans van de Pas [voorheen Drop Inn], omdat hij de binnenstad de beste locatie vindt voor een klasseprodukt. Er zijn al overhemden op maat vanaf 57 euro, aldus de enthousiaste Geeris.