Nieuwe literaire talkshow 'Zin op Zondag'

Printerversie
Gepubliceerd op: 10-12-2019 | Gewijzigd op: 10-12-2019
Babel start ism Adr. Heinen een nieuw boekenprogramma op de zondagmiddag getiteld 'Zin op Zondag'. Daarin brengt programmamaker en presentator Marja Käss in Babel elke maand twee -de ene -een aanstormend en de ander een gevestigd schrijver, in beeld.
De informele ontmoeting loopt uit op een signeersessie en een borrel na afloop.  
Op zondag 12 januari 2020  [15.00 uur] zijn Steffie van den Oord en P.F. Thomese in Babel te gast.

..

Steffie van den Oord - De gebroeders B. ‘De gebroeders B.’ is een historische roman over een criminele tweeling die op jacht is naar geld, aanzien en liefde. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat zich grotendeels afspeelt in Den Bosch. Steffie van den Oord werkte zich door meters archiefmateriaal heen en kwam op het spoor van dit waargebeurde, spannende en meeslepende verhaal over twee van de meest gezochte mannen van Europa, die de Grote Nederlandse Bende aanvoerden. P
P.F. Thomése - Vaderliefde In zijn nieuwe boek ‘Vaderliefde’ onderzoekt P.F. Thomése wie zijn voorouders eigenlijk waren. De schrijver beseft – nu zijn ouders zijn overleden - dat zijn vader en moeder een soort vreemden zijn geweest die de hele tijd een toneelstukje voor hem opvoerden. Ooit vertelde zijn vader hem in het schemerdonker voor het slapen gaan eindeloze verhalen. Maar hij repte met geen woord over zijn bloedstollende ervaringen in de Tweede Wereldoorlog. De middag wordt gepresenteerd door Marja Käss, docent drama, programmamaker/presentator en adviseur op het gebied van literatuur, theater en andere kunstdisciplines.