DE-waardepunten inzamelen voor de Voedselbank

Printerversie
Gepubliceerd op: 30-11-2020 In de maand december organiseren Lionsclubs daarom samen met voedselbanken weer een landelijke inzamelingsactie van Douwe Egberts waardepunten. Die worden omgezet in pakken filterkoffie, waarbij Douwe Egberts er een schepje bovenop doet door de opbrengst naar boven af te ronden. In de afgelopen 8 jaren zijn er zo landelijk al 365 miljoen D.E. punten ingezameld, goed voor honderdduizenden pakken koffie! Alleen al in Den Bosch en omgeving kwamen er vorig jaar genoeg bonnetjes binnen voor 2500 pakken koffie, bijna 5 pakken per klant.

De lokale Lionsclubs – ‘Bastion’ uit den Bosch, ‘Maas-Dieze Crèvecoeur’ uit Rosmalen en ‘Les Lunettes’ uit Vught – gaan ook dit jaar weer DE-waardepunten inzamelen voor de voedselbank. Het zou mooi zijn wanneer we deze decembermaand een nieuw record zouden kunnen vestigen. We zijn elk jaar weer blij verrast hoeveel DE-waardepunten er uit het keukenlaatje tevoorschijn komen.
De vrijwilligers van de Voedselbank en de Lions roepen u op: kom in actie en ga ook thuis op zoek naar DE-punten. En vraag ook bij uw vrienden, familie en buren naar de waardepunten. Maak er een leuke straatactiviteit van! U kunt de waardepunten (bij voorkeur geteld en per 1000 gebundeld) tot en met 31 december inleveren bij veel supermarkten in de buurt. U kunt ze ook opsturen naar: Voedselbank Den Bosch en omstreken, Jagersheuvelstraat 26, 5222 BJ ’s-Hertogenbosch.