40 jaar Oosterhof: feestweek, open dag en reŁnie

Printerversie
Gepubliceerd op: 01-09-2010 | Gewijzigd op: 07-09-2010


In september viert Verpleeghuis Oosterhof het 40-jarig bestaan*, en ook de afronding van een grootscheepse verbouwing  met een feestweek van  20 t/m 24 september. In die week zijn er behalve diverse festiviteiten ook een reünie voor oud-medewerk[st]ers.
De feestweek is vooral bedoeld voor de bewoners. Daarom is er op enkele dagen een welness aanbod, dat georganiseerd wordt ism het Koning Willem I-College.  Een historische modeshow laat zien dat ook de mode in de verpleging veranderde. En geen feest zonder lekker eten: er wordt voor bewoners een mini kermis georganiseerd met poffertjes, suikerspinnen en vers gerookte paling.
Opening
De officiële opening van de feestweek op 20 september gebeurt met een huisviering voor de bewoners en medewerkers, gevolgd door een toespraak door locatiedirecteur Van Bussel, wethouder Ruimtelijke Ordening en Zorg en met een openingsgact door de medewerkers en de vrijwilligers olv auditief-kunstenaar Bart van Dongen.

Het verpleeghuis Oosterhof aan de Eeemweg rond 1980, toen het nog een bejaardentehuis heette.
 

Op woensdag 22 september vanaf 10.00 uur is er een open dag voor alle belangstellenden en een reünie voor oud-medewerk[st] ers.
*Uitstel feestweek
De feestweek is -naast de viering van het 40-jarig bestaan -een bekroning van de grote verbouwing met een geheel vernieuwde entree en hal en een nieuw dak.
Door brand op het dak moest de feestweek, die aanvankelijk voor 31 mei t/m 4 juni 2010 stond gepland, worden uitgesteld.