Uitgebreid programma 'Bossche Zomer 2020'

Printerversie
Gepubliceerd op: 27-06-2020 | Gewijzigd op: 27-06-2020
 Naast de deze week  bekend gemaakte 'voorlopige' programmaonderdelen  worden er nog een aantal aan toegevoegd.

Behalve de jeu de boulesbanen op de Parade, komen er ook er ook op het Wilheminapark vier banen. Daar wordt ook een camping opgezet. De idee komt van Jacques van Geffen van Buurt op het Willemsplein/Koningsweg. Buurt realiseert deze 'Kemping' samen met Noble, de Spijsbereiders en Garage Pompen & Verlouw.
-Ook bij de Groote Wielen komt een camping dankzij Luuk Sluijter van cateraar Bourgondiisch  Genieten, die dat realiseert sames met sportclubs en SJV.
-Aan de Tramkade komen speeltoestellen, een  zes meter hoge Transformer 
-En in het Werkwarenhuis zijn dansvoorstelligen te zien en houdt de Nieuwe Bossche School een posterexpositie van Bossche grafische ontwerpbureaus. Mogelijk komt daar ook een rollerdisco in de Kaaihallen em treden er dj's en bandjes op.

Reeds bekend gemaakte activiteiten:
-
Ook al bekend dat  onder de noemer ‘Afzender Boulevard’ het Theaterfestival Boulevard in de  2e week van augustus, 25 voorstellingen, performances en installaties in  de stad opvoert.
-Parade:  extra terras aan zuidzijde voor ondernemers uit de stad die zelf maar beperkte mogelijkheden hebben, inkcusief vier jeu de boulesbanen   
-een Reuzenrad op de Pettelaarse Schans waar mensen kunnen dineren 
- een Picknick Park in het Zuiderpark (vrij toegankelijk, maar reservering verplicht)
 een rooftopbar op de Wolvenhoekgarage
- een uitgebreid terras op de Tramkade met allerlei activiteiten
: een fietstocht over de gemeentegrenzen van ’s-Hertogenbosch.  Die wordt opgezet door Roland van de Werfken van De Graven van Leuven 
- de verkiezing van De Bossche Zomerwijn 2020