Rustig en 'gezellig' verlopen campagne van Baudet

Printerversie
Gepubliceerd op: 28-02-2021 | Gewijzigd op: 28-02-2021
Rustig en gezellig verlopen campagne van Baudet op Pettelaarse Schans
Kort samengevat herhaalt ook  Baudet in zijn toespraken steeds: ' Nederland vrij,  geen mondkapjes geen lock down, en de scholen weer open  en dat de ondernemers weer hun zaak kunnen openen en ouders hun kleinkinderen kunnen zien'.
 
.....
.....
.....
-Het middelpunt van de campagne van Forum voor Democratie op de Pettelaarse SchansThierry Baudet aan het woord.  Hieronder Tweede kamerlid voor FvD Wybren van Haga.
-Onderaan: Bossche en Baudets Security..
foto's © henk van esch, 27 februari 2021.
.....
.....
......

Zaterdagmiddag 27 februari 2021 was Thierry Baudet van Forum voor Democratie met zijn maten onder wie Wybren van Haga en tal van securities - na Oss- aanwezig op de Pettelaarse Schans. Het politiek evenement trok circa 500 bezoekers die omgeven waren door tal van Bossche politieagenten en wat leden van Baudets Security al of niet in hesje of in burger. De bijeenkomst verliep rustig zelfs heerste er een gezellige sfeer, zei een van de aanwezigen.
 
.....

Er is niets onrechtmatigs gebeurd. Telkens werd er omgeroepen zich aan de ander halve meter afstand te houden anders zou de politie het veld ontruimen. Terzijde, tussen de bomen, ontstond een rij van een man of 30-40 om een foto of ander pamflet van FvD te kunnen ontvangen. Sommigen vroegen hem om een handtekening.
 
.....
Een politiek vreemd eend in de bijt...
foto © henk van esch, 27 februari 2021.


Terug naar boven