Eerste vouchers aan zorgmedewerkers De Annenborch overhandigd

Printerversie
Gepubliceerd op: 03-07-2020 | Gewijzigd op: 04-07-2020
Vrijdagmiddag 3 juli 2020 zijn door wethouder Jan Hoskam aan zorgmedewerkers van ouderenzorg Anneborch in Rosmalen de eerste vouchers overhandigd. Jan Hoskam: 'Ontzettend veel mensen hebben geweldige prestaties geleverd in de afgelopen maanden. Toch richten we onze aandacht apart op de medewerkers van de zorginstellingen in onze gemeente. We willen hen graag in het zonnetje zetten en bedanken voor hun inzet. We doen dat met de gastvrijheid van de horeca van ’s-Hertogenbosch”, aldus wethouder Jan Hoskam.
.........
Wethouder Jan Hoskam spreekt de zogmedewerkers op De Hoef
in Rosmalen toe. Hoskam bedankt henr en biedt hen een serie
vouchers aan te besteden bij de Bossche horeca en sportinstellingen.

Veel mensen hebben zich ingezet ten tijde van de coronacrisis. Dat geldt zeer zeker voor de mensen in de zorg. Dat bracht het gemeentebestuur op het idee om de medewerkers van alle zorginstellingen in de gemeente een voucher te geven. Als dank voor hun inzet in de afgelopen maanden. Die voucher kunnen zij besteden bij horecagelegenheden die zich daarvoor hebben aangemeld. Daarmee worden ook zij ondersteund.
Veel animo
De animo bij zowel de betrokken zorgorganisaties als bij de horeca in de gemeente is groot. De vouchers hebben een waarde van € 12,50 en worden uitgegeven aan ruim 12.000 zorgmedewerkers. De vouchers zijn geldig tot en met 15 oktober en zijn bij ongeveer 150 horecagelegenheden te besteden. Op www.s-hertogenbosch.nl/zorgvoucher staan de gelegenheden waar de voucher kan worden ingeleverd. Dat zijn niet alleen cafés en restaurants, maar ook sportkantines, buurthuizen en sociaal-culturele centra.