Straattaferelen 2020

  Op deze pagina volgen de nieuwe momenten van straat -en stadsgezichten  in 2020. Voor brush-en tattoopagina klik op Tattoo  Voor pagina Straattaferelen van 2019            
 
Op het KPN-terrein, aan de zijde Oude Hulst, zijn de sloopwerkzaamheden weer hervat.         foto © paul kriele, 4 januari 2021.
 
.....................
De Sint Janstoren voornamelijk het bovenste gedeelte  in de steigers om op voegwerk e.d.gerestaureerd te worden.  foto © patrick lijdsman, 8 december 2020.
 
Na de vrijdagse markt ging de schoonmaakploeg aan de slag.   foto © henk van esch, 18 december 2020.
   


            

            

            

            

            

            Filevorming      op de Parade bij oliebollenkraam van Brinksma..  foto © paul kriele,12.45 uur.
     
Het winkelpand op Hooge Steenweg 2-10 is na een faillissement leeg komen te staan. In september 2020 was nog sprake dat deze vestiging tot een van de zaken behoorde die open bleven. Zie  ook artikel dd. 18-09-2020 Miss Etam.     foto ©  paul kriele, 15 december 2020.
Wooncomplex aan vdDoes de Willwboissingel 1k van Van Deursen Groep gereed.   foto © paul kriele,  12 december 2020. zie bericht van derDoesssingel 1 K 
   
Dakinspectie/herstel door Markant uit Orthen, Actief op het dak zijde Beurdsestraat van Het Noordbrabants Museum.  foto © paul kriele, 27 november 2020.
     
Op de Parade en de Markt staat intussen een kerstboom. foto © paul kriele, 26 november 2020.
          


            

            

            

Red Wednesday  a.s. woensdag 25 november 2020 is het Red Wednesday, ofwel Rode Woensdag, een dag waarop bijna 100 kerkgebouwen in 't land hun kerk[toren[ in het licht zetten. Dat gebeurt op initiatief van Kerk in Noord Nedwrland die aandacht vraagt voor het recht op vrjheid van godsdienst. Speciaal vraagt zij dat voor  de vervolging van christenen.  Kijkje vanaf de Peperstraat  op de Sint Janstoren die vanaf  begin november 2020 in de steigers staat voor restauratiewerk aan de bovendelen van de toren. foto © paul kriele, 23 november 2020.
    


            

            

            

            

            

            
Oude Deize was op  maandag 23 november 2020  afgezet om een kraan zijn werk te laten doen ivm werkzaamheden aan het pand de Berenbijt  op de hoek met de Peperstraat.
foto © paul kriele, 23 november 2020.
   
Woensdag 18 november 2020 een  temperatuur van tegen de 16 graden. De laatste mooie herfstdag  van 2020 bij een naderend koude front. foto © paul kriele, 18 november 2020.
    
........................
Aan de Smalle Haven stond woensdag18 november 2020 een kraan van Van Riel die houten panelen en dakdelen van het complex Brusselese Poort [Orthenstraat/De Gruyterpassage] naar beneden takelde. Het complex wordt  gerenoveerd en ondergaat een onderhoudsbeurt
Zie ook artikel 'Renovatie voor complex Brusseldse Poort'.  foto © paul kriele, 18 november 2020. 
      
Verwersstraat: Een rijte panden in de Verwersstraat 104 A, tegenover de Beurdsestraat,     lijkt in oorlogstoestand te verkeren. Maar een week later blijkt dat de gevels opnieuw worden gestuuct. foto © paul kriele, 2 november 2020.
               
In week 46, vanaf maandag 16 november 2020, lag de straat Achter het Verguld Harnas open. Daar werden buizen verlegd en/of vernieuwd.  foto © paul kriele, 16 november 2020.
   


            De gemeente laat niet alleen in de binnenstad maar ook in wijken en  buurten een kerstboom zetten, waarin de omwonenden een wens kun achterlaten.   zie artikel 'De Bossche Winter begint op vrijdag 13 november 2020.
     
-Hierboven: Krullardstraat 't Bosschenaartje met schreeuwende reclame om toch maar publiek te trekken. -Fonteinplein:'  tVervolg Ook hier staat het buffet buiten met aanbiedingen. -Markt: Tijl Uilenspiegel ook hier weer met een buffet in de buitenlucht.  De ondernemers proberen alternatieven uit  om daarmee het hoofd nog boven water te kunnen houden
foto's © henk van esch, 30 oktober 2020.
 
   
'Mieke van de Kaas'  [Verheijen] is  na een herestelperiode  weer terug in haar  kraam op de Markt. foto © henk van esch, 30 oktober  2020.
    
'Mieke van de Kaas'  [Verheijen] is  na een ongelukje met  als gevolg wat flinke breuken, terug in haar huiselijke kraam op de Markt. foto © henk van esch, 30 oktober 2020.
   
Het voormalige Gerechtsgebouw in de St. Jorisstraat, dat momenteel wordt gerenoveerd. Al maandene is Walter Verhoeven dakdekkers- en loodgietersbedrijf  uit Nieuwkuijk bezig met het dak en de daktorentjesDe overige aannemers voor het gebouw zijn: Vander Pas uit Vinkenveld en Aannemer Cornelissen. foto © paul kriele, 27 oktober 2020.
 
Stationsweg 14 [middelste pand]: Opnieuw is er een herenhuis op de Stationsweg verkocht  Dit keer aan een zakenman die er kantoor gaat houden en er ook gaat wonen. Het pand [350m² werd in 1910 iov de toen bekende chirurg dr. J. P. van Erp [later een grote munten verzamelaar*] gebouwd en heeft een grote achtertuin. Diens collectie werd onlangs [2 en 3 oktober 2020 in Amstelveen]  geveild. foto ©  paul kriele, 26 oktober 2020.
  
Zicht op het takelen van raampanelen van Schröder voor het, iov de Van Deursen Groep, in aanbouw zijnd pand op Van der Doessingel 1K. foto © paul kriele,  26 oktober 2020.
 
Om de ramen op de etages te kunnen bereiken moest deze hoogwerker ff de Hooge Steenweg  blokkeren. foto © paul kriele, 26 oktober 2020.
  
................................
Restauratie bovenste deel van Sint Janstoren. foto © paul kriele,  23 oktober 2020.
  
...............................
KPN aan de Prins Bernhardstraat gaat grotendeels tegen de grond [binnenzijden] voor nieuwbouw van 'Amadeiro'.  Op het binnenterrein, zijde Oude Hulst, wordt de KPN-zendmast verplaatst richting Mortel. De eerste werkzaamheden zijn deze week vanaf 20 oktober door DEBRU hoogwerker begonnen met de aftakeling van de mast. Maar er zou in week 41 ook al met asbestverwijdering zijn begonnen.             foto © paul kriele, 20 oktober 2020.
   
Pensmarkt 22 en 24, resp. Manfield en Only [rechts er naast], maar behorend tot één concern worden met een tussendeur met elkaar verbonden.  foto © paul kriele, 10 oktober 2020.
    
Dames die in de binnenstad [Wolvenhoek] de consumptie van geitenmelk of geitenkaas promoten. Immers 65% van de Nederlanders eet nooit kaas of drinkt nooit melk van geiten, aldus de statistiek.De site ontdekdeGeit geeft uitleg.   foto © paul kriele, 9 oktober 2020.
    
Donderdagmiddag 8 oktober 2020 werd door aannemer Jansen-de Jong die voor BoelensdeGruyter het KPN-complex gaat ontwikkelen naar een nieuw stukje binnnenstad onder de naam Amadeiro,  hekken geplaats. Dat is een teken van de start, te beginnen met asbestverwijdering en daarna december 2020 de sloop. Voor omwonenden betekent het ook  een verlies aan [vergunningen] parkeerplaatsen.  foto © paul kriele , 8 oktober 2020.
   
De brandweer hield maandagavond 5 oktober 2020 een reguliere  oefening in en om de voormalige KPN aan de Prins Bernhardstraat.  foto's  © paul kriele, 5 oktober 2020.
 
De oogst 2020 is binnen: perenplukster Denise van Harten op terras Zuidwal.  foto © paul kriele, 26 september 2020.
        
Op diverse crucilale knooppunten in de stad heeft Arriva leenfietsen geplaatst o.a. bij de kruising Lange Tolbrugstraat-Zuid-Willemsvaart en transferia.  
foto © hans dirkse, 26 september 2020.
   
Op de Bossche Zomer volgt de Hherfst met regen, wind en koude en temperaturen van  14°15° overdag. foto © paul kriele, 25 september 2020.
  
Sint Michielsgestel      Rookpluimen boven het Bossche Broek. Zondagnamiddag 20 september 2020, stond een carport tussen twee huizen in de Molenbergstraat  in Sint Michielsgestel in brand. De woningen zijn door rookschade tijdelijk onbewoonbaar.

foto© paul kriele, 20 september 2020.           ..............................

 


    
        
            
        
        
            
        
    
Anne Frankplein:Dit lijkt op het uitpakken van een nieuwkunstswerk. Maar het is de nieuwste zonnebrandmachine, de zgn Rainbow Light,  van zonnestudio Summer Tan op de Wolvenhoek. Het instrument werd door het bedrijf Van Beurden woensdag 16 september 2020 geplaatst.

            De weer sterkerer[diepte bruiner.. ] Rainbpouw Light moet een beleving [door o.a. wisselend licht..] zijn, maar het apparaat  prikkelt ook het gemoed en heeft ook effect op je energie. Elke kleur staat van de regenboog staat voor een element,  zoals groen voor de natuur...
 foto © paul kriele, 16 september 2020.

 


    
        
            
        
        
            
        
    
Al maanden wordt aan het pand Peperstraat 22, dat in handen kwam van Mandenmakers, gewerkt. Nu [week 38] gaan ze het dak op. Van Riel takelt isolatiemateriaal naar boven aan de zijde Oude Dieze. foto © paul kriele, 16 september 2020.

 


    
        
            
        
        
            
        
    
Een kleine dertigtal leerlingen van het Stedelijk Gymnasium 5 verzamelden zich

            dinsdagmorgen 25 augustus 2020 op de hoek Pettelaarseweg-Zuidwal voor een programma rond de hernieuwde kennismaking aan de vooravond van het nieuwe schooljaar. Ze gaan steppen en kanoën.  Een afronding in de vorm van een etentje of feest zat er niet bij dit keer.


            foto © paul kriele,  25 augustus2020.

 


    
        
            
            
        
    
Vrijdag 21 ausgustus 2020 werden de verkeersbelemmerende hekken rond de in reconstructie zijnde Drakenfontein weggehaald.

            In mei keert ook de Draak zelf terug op zijn plek voor het station.


            

            foto © paul kriele, 24 augustus 2020. 

            .................................. 


    
        
            
        
        
            
        
    
Gymnastiek of persoonlijkheidsvorming,  gezien in de stadstuin Mariënburg .

            foto © paul kriele, 22 augustus 2020.

 


    
        
            
        
        
            
        
    
.....
Vanaf vrijdag 21 augustsu 2020 mag het nieuwe [tweede geplaatste] reuzenrad volgens de Nederlandse wetgeving draaien. foto © paul kriele, 22 augustus 2020.

 


    
        
            
            
        
    


            

            

            

            Lindenbomen langs

            de Zuidwal: Klusje tussendoor overtollige takken wegsnijden.


            

            foto © paul kriele, 10 augustus 2020.

            .....................................

 


    
        
            
            
        
    
Zondagsmorgense fietsclub 'Van der Heijden/De Tweewielers'.

            

            Na de kroeg op depedalen.


            

            foto © paul kriele,

            2 augustus  2020.

            .................................

 


    
        
            
        
        
            
        
    
....
IJssalon Frezzo op de hoek Vismarkt-Visstraat. Geen bluswater, maar wel heerlijk ijs in alle smaken. foto © paul kriele, 30 juli 2020.

 


    
        
            
        
        
            
        
    
.....
Restaurant Moeke op de Pettelaarse Schans is geopend.

            foto © paul kriele, 30 juli 2020.

 


    
        
            
        
        
            
        
    
..
Zo zien de sierlantaarns er aan de zuidrand van de stad uit. Al jaren vol slik en geen sjoegher bij de gemeente als je meldt ze schoon te maken. 'Valt niet in de beurt van lampenvervanging,' is het commentaar. foto © paul kriele, 26 juli 2020.

 


    
        
            
            
        
    
Kerkstraat

            Dit stel, is al meerdere, bezokers aan de binnenstad  en wandelaars in het Bossche Broek, opgevallen. De identiek geklede tweeling doet elke dag boodschappen in de stad, maar vertoeven veelal teruggetrokken en bivakkerend in het Bossche Broek.Zij wensen geen.contact.

            Leven geheel op zichzelf. Wat daar de reden van is en waarom zij zo afgezonderd

            leven, is niet bekend. 
 

            

            foto © paul kriele,

            24 juli 2020.

            ......................................... 

 


    
        
            
            
        
    
 

            

            

            

            

            

            

            

            

            Bakker De Groot heeft op de Stationsweg aan de ingang van  de zaak een stoplicht geplaatst om de bezoekers aan de lunchroom te kunnen doseren.

            

            foto © paul kriele,  21 juli 2020.

            zie artikel over

            Stoplicht bij Bakker de Groot

            dd. 21072020.


             

 


    
        
            
            
        
    
De Kemping deze zomer op het Wilhelminaplein, ee initiatief  van Jacques

            van Geffen en Frank Reinders. Vanaf dag

            één al een groot succes.


            

            foto © paul kriele, 17 juli 2020.

            .........................................

 


    
        
            
        
        
            
        
    
In het kader van de Bossche Zomer is er op de Pettelaarse Schans een reuzenrad geplaatst voor ff een rondje,  of een rondje koffie met Bossche bol of wat langer ook voor een dineetje.

            foto ©henk van esch, 7 juli 2020. 

 


    
        
            
        
        
            
        
    


            

            

            

            

            

            

            

            

            

            

            

            

            

            'De Vogel' een kunstobject in keramiek

            en beton van Anne Wenzel staat vanaf

            dinsdag 7 juli 2020 op het Anne Frankplein
.

            

            Zie voor artikel De Vogel

            

            foto © paul kriele, 7 juli 2020.

             

 


    
        
            
            
        
    
Bossche Zomer is van start gegaan met o.a. ook een extra terras op de Parade en vier jeu de boulesbanen Paradeterrassen

            

            foto© paul kriele, 4 juli 2020.

            ...................................................

             

 


    
        
            
            
        
    
Sweelinckplein, de locatie waar nog dit voorjaar Zuiderschans stond..

            foto © paul kriele, 25 juni 2020.

            ......................................

 


    
        
            
        
        
            
        
    
........
Weense hoogvaart, zoals dit reuzenrad vroeger heette, staat op de

            Pettelaarse Schans gedurende de Bossche Zomer [juli en augustus 2020].

            De ondermeming erachter is Skyvison. De initiatiefnemers zijn Bram Verleg en John van Vroenhoven. 
foto © paul kriele,  25 juni 2020.

 


    
        
            
            
        
    
Mortel

            Deze vleugel van KPN aan de zijde Mortel blijft bestaan en gaat ook een kleine telefooncentrale bevatten. Daartoe moesten er wat voorbereidende werkzaamheden worden verricht zoals het inbrngen van luchtventilaite en een trap die de etages verbindt. Allemaal gebeurde dat door het dak.door kraanbedrijf resp. Van Grinsven/ Saan. 

            

            foto © paul kriele,   25 jiuni 2020.

 


    
        
            
        
        
            
        
    
.....
Zicht van de flat Zuidwal 12-57 op het oude Justitiegebouw in de Sint Jorisstraat.

            De bouwvakkers zijn bezig met herstel van de twee torentjes.


            foto's © paul kriele, 19 juni 202

 


    
        
            
        
        
            
        
    
......
Een groot terras op de Parade gerealiseerd door de Parade-ondernemers.

            Of dit een langdurige werkelijkheid wordt..? Het terras op Tweede Pinksterdag was al druk gereserveerd en valt in ieder geval wel in de smaak bij het Bossche publiek...


            foto © paul kriele, 1 juni 2020.

             

 


    
        
            
        
        
            
        
    
.....
Gezien langs de Zuidwal: globetrotter of wereldreiziger.

            

            foto © paul kriele, 28 mei 2020.

 


    
        
            
        
        
            
        
    
Maria Bastion langs de Westwal: zonnen, piknikken, borrelen en varen.

            

            foto ©paul kriele, 28 mei 2020.

 


    
        
            
            
        
    
Het gebouw op de Zuidwal, dat  nog even in gebruik is bij RWS, maar intussen al afgestoten, wordt al deels [vleugel langs Zuidwal]  verhuurd. Deze week werd de tweede etage

            uitgepeld om daar kantoren

            voor een nieuwe huurder

            te kunnen inrichten.


            

            foto © paul kriele, 27 mei 2020.

 


    
        
            
        
        
            
        
    
.....
Dinsdag 26 mei 2020 was de Vughterstraat uren geblokkeerd. De oude afvalcontainers, vlakbij op de kruising met Achter het Verguld Harnas,

            thv van Vughterstraat 2, moesten worden vervangen.


            foto © paul kriele,  26 mei 2020.

 


    
        
            
        
        
            
        
    
Sweelinckplein Zuiderschans gaat ten gronde.

            foto © paul kriele, 18 mei 2020.

 


    
        
            
            
        
    
Weversplaats

            Kraanbedrijf Van Grinsven

            takelt tuininrichting naar dakterras Weverplaats 7.


            

            foto's © paul kriele, 18 mei 2020.

            ................................................

 


    
        
            
            
        
    
Burg.Loeffplein

            Kraanbedrijf Saan takelt

            bouwmaterialen naar het dak van

            Hotel Central aan de Markt. Daar is

            een in 2018 gestarte verbouwing aan de gang. Eind dit jaar [2020] moet dat project klaar zijn. Het gaat om de verbouwing/ vernieuwing van 125 hotelkamers,

            waarvan er 55 met inloopdouche.


            

            foto © paul kriele, 18 mei 2020.

            .......................................................................

 


    
        
            
            
        
    
Weversplaats 

            Kraanbedrijf Van Grinsven

            takelt houten vloerdelen naar dakterras en

            haalt de oude tegels naar beneden.


            

            foto's © paul kriele,  14 mei 2020.

            ............................................................,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 


    
        
            
            
        
    
Opkapbeurt voor het oudste deel van Justitiecomplex

            in de St.Jorisstraat door Aannemerbedrijf Cornelissen uit Zeeland
.

            foto © paul kriele,  23 april 2020.

            ...........................................

 


    
        
            
            
        
    


            Een half uitgeklede zwerver

            krijgt bezoek van de politie.


            

            foto's © paul kriele, 

            23 en 24 apri 2020.

            .......................................................

 


    
        
            
            
        
    
Tegelijk met de aanleg van

            een nieuwe rijbaan met klinkers op de Zuid -Willemsvaart, tussen de Hinthamerbrug en het Kardinaal van Rossumplein wordt langs het kanaal

            een voetpad aangelegd.

            Zie hiervoor uitgebreid

            artikel dd.30 januari 2020 

            Zuid-Willemsvaart


            

            foto © paul kriele, 17 april 2020.

            ...................................................

             

 


    
        
            
        
        
            
        
    
....
........................

            

            Jan Heinsstraat: Voormalig brandweerterrein Water-renVuurpleim geheten. 

            Herstel van de kademuren van Geertruisluis.


            foto's © paul kriele, 15 april 2020.

            ..................

 


    
        
            
            
        
    
Het water in de grote rivieren is weer aan het zakken. Het Sint Jansbolwerk moest zich in februari met schotten tegen het hoge Dommelwater.

            

            f
oto © paul kriele, 18 maart 2020.

            ................................................

             
......

 


    
        
            
            
        
    
.

            KPN-terrein, zijde Oude Hulst

            

            Voorafgaand aan archeologisch onderzoek, dat binnenkort start, wordt het binnenterrein van KPN opgeruimd. Onder andere werd dinsdagmorgen 

            18 maart 2020

            een boom gekapt en versnipperd.


            

            foto's © paul kriele, 18 maart 2020

            .................................................

 


    
        
            
            
        
    
Marieke Gribling, het Bossche  bloemenmeisje is weer actief. Dit keer op de hoek Pettelaarseweg-Zuidwal.

            foto © paul kriele, 17 maart 2020.

            ..................................................

 


    
        
            
            
        
    
Zuidwal

            Heijmans heeft woensdag11 maart 2020 [en daarop volgende dagen] de verouderde  en

            deels geknakte lantaarnpalen verwijderd. Het verkeer werd door regelaars

            in goede banen geleid.

            De niewe palen hebben een nieuw armatuur met LED-lamp. 


            

            foto © paul kriele, 11 maart 2020.

            .........................................

             

 


    
        
            
            
        
    


            

            

            Korte Putstraat

            Kort na carnaval en nog net vóór het voorjaar wordt de Korte Putstraat opengebroken voor nieuwe leidingen en nieuwe bestrating. Vandaag, vrijdag 6 maart is de linker [westelijke] kant klaar en volgende week vrijdag alles. 


            

            foto © paul kriele, 6 maart 2020.

            ...........................................

 


    
        
            
            
        
    
Zuid-Willemsvaart

            

            De rijbanen voor auto's  worden opnieuw aangelegd en aangepast door parkeerplaatsen, bomen

            en verkeershobbels,

            aan de 30km-zone.

            

            Zie artikel

            Herinrichting Zuid-Willemsvaart

            dd.30 janauri 2020.


            

            foto © paul kriele, 3 maart 2020.

            ..............................................

 


    
        
            
            
        
    
Hinthamerstraat thv

            Reinier van Arkel controleurs checken of fietsen er langer dan vier weken staan. 

            Zo ja, dan worden ze

            in beslag genomen.


            

            foto © paul kriele,

            3 maart 2020.

            ................................................

             

 


    
        
            
            
        
    
Orly Ende Voets zette Knillis en ivm schrikkeljaar ook Moeder Hendrien,

            op hun sokkel.


            Mannen van het Ministerie  Technische Zaken van Oeteldonk hebben die klus

            weer geklaard.


            

            foto © paul kriele, 20 februari 2020.

            ..................................

 


    
        
            
            
        
    


            Gestelse Buurt

            Nog even en dan gaat deze

            flat aan de Guido Gezellelaan  als eerste van zes tegen de grond. De sloop pas in de aanpak die dit jaar begint en in

            2030 eindigt. Daarmee wordt de

            Gestelse buurt opgeknapt en

            bewoners ondersteund  naar

            betere leefomstandigheden

            ook in sociaal opzicht.

            

            Zie artikel 
 Gestelse Buurt.

            foto ©paul kriele, 19 februari 2020.

            ............................................./.......

 


    
        
            
            
        
    
Zondagnamiddag16 februari 2020.

            Van het gebouw van Rijkswaterstaat

            op de Zuidwal is aan de zijde Oude

            Hulst door de storm Dennis het bitumedek weggewaaid. De

            brandweer heeft de straat afgezet.


            

            foto ©paul kriele, 16 februari 2020/17.00 uur.

 


    
        
            
        
        
            
        
        
            
        
    
......
Onder meer De Paternoster en Het Warenhuis op de Markt 

            bouwen een extra caféruimte met tap voor hun gevels.


            

            foto's © paul kriele, 18 februari 2020.
.....

 


    
        
            
            
        
    
Karrenstraat

            

            Politietraining in horecauitgaansgebied met paarden en honden.

            De herriemakers en 'opstandelingen' waren studenten

            van het KW1-College.


            

            foto © paul kriele,

            6 februari 2020.

            .............................................
.......

 


    
        
            
            
        
    
........

            Bloemist Claus Kapteijns in de Hinthamerstraat, heeft, zoals alle jaren, weer eens flink uitgepakt.

            Tegen de voorgevel van De Fleurist heeft Claus allerlei Bossche uitdrukkingen

            tussen de decorates bij geplakt: Oeteldonk Leeft !,

            Goei Plekske hier, Gijh ôk hier?


            

            foto © paul kriele, 5 februari 2020.

            .......................................................

 


    
        
            
            
        
    
Spinhuiswal

            De Bont restaureert de kademuren in de Kerkstroom nabij de Kruisbroedershekel.

            

            foto © paul kriele, 

            4 februari 2020.

            .................................................

 


    
        
            
            
        
    
Vroege crocussen

            o.a. in de bermen van

            de Vughterweg.


            

            foto © paul kriele,

            4 februari 2020.

            

            Zie ook artikel

            van 3101020:

            onderwijsprotest

            ....................................

 


    
        
            
            
        
    
Onderhoud-voor het laatst wellicht- op

            die plek- aan de KPN-Telemast zijde 

            Oude Hulst. De mast wordt   in 2021 verplaatst naar de Mortel De hoogweker van Debru

            takelt de monteurs in een cabine naar boven.

            De vergunning voor het herplaatsen van

            de mast is op 24 januari 2020 aangevraagd .


            

            foto © paul kriele, 4 februari 2020.

            ...............................................................................

            .,

 


    
        
            
            
        
    
Onderwijsprotest

            met circa 800 man/vrouw

            op de Parade op

            vrijdagmorgen

            31 januari 2020.


            

            foto © rob hoogeboom, 31 januari 2020.

            

            ........................................... 

Artikelen binnen de categorie Straattaferelen 2020:

Geen artikelen onder de categorie opgenomen