Oeteldonk met carnaval vier dagen op OC-TV

Printerversie
Gepubliceerd op: 03-02-2021 | Gewijzigd op: 03-02-2021
OC-TV: zendt  met carnaval 2021 drie dagen uit :  Elke dag staat in het teken van een ander thema. Zo is de zaterdag 13-februari 2021 voor de jeugd en clubkes (lees: Oeteldonkse muziek!). Zondag  14 februari 2021 staat in het teken van het protocol. Maandag 15 februari 2021 draait alles om creativiteit en dinsdag 15 februari 2021 neemt Oeteldonk afscheid van een raar jaar en onthult de organisatie het motto voor komend seizoen.

 'Oliebollenfanten TV'
Zaterdag 13 februari staat in het teken van de jeugd.
Kijk mee met Oliebollenfanten TV. Volg de toespraak van Peerke, zing mee met het Elfje met het liedje veur de Prins en luister naar de speech van de Jeugdprins die Zijn Oliebollenfantenrijk toespreekt.
Op zaterdagmorgen 13 februari start de uitzending om 11:00  voor meer informatie op OC-TV

'De clubkes meej hart en ziel'
Meej bei oe bene op de bank kun je zaterdagavond 13 februari genieten van spetterende optredens van onder meer de Foe Jong Bende en Pompe en Verzuipen. We staan stil bij de uitreiking van het jaarplaatje en het bruisende verenigingsleven van Oeteldonk.
Zaterdagavond kun je  zien hoe de inzendingen van het afgelaste Kwèkfestijn er ui tzien. Dus kwèk maar lekker mee met OC-TV!
Op zaterdagavond  13 februari start de uitzending om 20:00 uur. Meer infoop OC-TV
‘Zomaar een dag..
 Zondag 14 februari is niet zomaar een dag. Het is de dag waarop ons Feest zou losbarsten. OC-TV brengt alle bijzondere, protocollaire momenten van carnavalszondag bij je thuis. Beleef met ons de eerste echte carnavals dag.
Op 14 februari start de uitzending om 11:00 uur. Meer infoop OC-TV
'Oeteldonk borrelt van creativiteit' Wagens, loopgroepen, emblemen, kielen. Oeteldonk barst van de creativiteit. Maar wat zijn de verhalen achter deze prachtige creaties? Hoe ontstaat een idee?
Op 15 februari start de uitzending om  19:00 uur. Meer info op OC-TV

Dinsdag 16 februari 2021:Een talkshow 'Op11'  
Op d’n laatste dag van carnaval kun je genieten van een heuse Oeteldonkse talkshow ‘Op11'. Onze Oeteldonkse presentatrice Caroline en tafelheer Peer vaan den Muggenheuvel ontvangen onder andere Boer Mikkers, minister-president Anita Maas en de jeugdprins.
Op 16 februari 2021 start de uitzending om 19.00 uur Meer in op OC-TV

Terug naar boven