Plebaan Vincent Blom lanceert tweede uitgegeven Oetelbord

Printerversie
Gepubliceerd op: 07-02-2021 | Gewijzigd op: 07-02-2021
Vincent Blom heeft zaterdag 6 februari 2021 het tweede ontworpen  Oetelbord gelanceerd.  Vorig jaar werd het eerste Oetelbord, de eerste in een reeks van … 11?, uitgegeven. Een bord voor en door Bosschenaren, ism Studio Boot en Brand Loyalty.  Het is een privé-initiatief zonder commercieel oogpunt. Een bord bedoeld om samen te eten en met elkaar carnaval te vieren.  Carnaval vieren we dit jaar met 'het bord op schoot' in huiselijke kring.
De eerste editie van 2021 [500 borden]  heeft het thema ‘Oeteldonk borrelt’, weer een ontwerp van Edwin Vollebergh van Studio Boot.
.........................
Plebaan Vincent Blom gaf er bij de lancering van het Oetelbord 2021  een persoonlijke carnavalsboodschap aan.  Dat gebeurde bij de ‘De Gedekte Tafel’ op Vughterstraat 52.
foto © vincent janssens, 6 februari 2021.

Het oetelservies kent een jaartal en een editie. Met andere woorden, bij veel vraag kunnen we het bord opnieuw produceren, maar komt er aan de onderkant 2e of 3e editie te staan. Een 1e editie geldt natuurlijk altijd als collectors item. - het idee is dat het bord gespaard wordt, ieder jaar er 1 bij. - Het bord kost  € 11,00 en is te reserveren via FB pagina Oetelservies of via de webshop van Studio Boot en De Gedekte Tafel.