Kids reporters interviewen Roy Franssen LEGO Master 2021.

Printerversie
Gepubliceerd op: 01-06-2021 | Gewijzigd op: 01-06-2021
De reporters van Kids Reporters die vrijdag 28 mei 2021 in de Kamelon [BBS De Graaf] poseren bij hun bezoek aan Roy Franssen die LEGO Master werd van de editie 2021.
Kids Reporters, de reporters van het mediateam jeugd, uit de laatste groep van de basischool, hebben vrijdag 28 mei 2021 in de Kameleon [BBS De Graaf] Roy Franssen geïnterviewd naar aanleiding van diens masterschap van LEGO Master 2021.
Roy en zijn maat Thomas zijn zo weg van LEGO dat ze al vanaf seizoen 1 er bij betrokken raakten. Door het opsturen van een filmpje en foto's over LEGO bouwwerken werden ze uitgenodigd. Nog verrassende er was dat zij de editie 2021 wonnen.
Of Thomas of Roy bij LEGO in Denemarken willen werken,  was een van hun vragen. 'Nou dat is nog de vraag. Het kantoor is ver weg en in een dorpje dat we niet kennen. Je komt tijden los van je familie in Nederland te zitten,' zegt Roy. Wel wil  hij de mogelijkheid vergroten voor de jeugd in Nederland zodat ze met LEGO kunnen spelen. Want het is een duur spel,  maar....je kunt er wel veel van leren.
Door een uitleg van Roy hoe dat ging met de filmcamera's en dergelijke op die LEGO Master, beseften ze dat er drie dagen voor nodig waren om tot een uitzending te komen. Ook werden er nog eens aparte opnamen gemaakt van de gesprekken die met ons gevoerd zijn.  
Roys wens was ooit eens een groot theater of de Efteling na te kunnen bouwen.