Viering 20 jaar bedrijvenpark De Brand

Printerversie
Gepubliceerd op: 12-09-2016 Op 17 september 2016 bestaat bedrijvenpark De Brand 20 jaar. Dit jubileum is op donderdag 8 september samen met genodigde bedrijven, oud bestuursleden, collega besturen van bedrijventerreinen in ‘s-Hertogenbosch, BZW en wethouder Jan Hoskam gevierd. Tijdens deze dag is ter ere van het jubileum een Social Sofa bank onthuld met het logo van het Bedrijvenpark.
-Links De onthulling van de Social Sofa
door wethouder Jan Hoskam en scheidend
voorzitter van het bestuur van De Brand Rob Gielens.
-Boven: Groepsfoto van betrokkenen en vertegenwoordigers van Bossche bedrijventerrein.

Cello
De Brand voelt zich maatschappelijk betrokken en heeft het jubileum ook verbonden aan een goed doel in de vorm van een geldelijke bijdrage voor het aanpassen van de tuin van Cello, locatie De Binckhorst. Hiermee is de tuin voor mensen met een verstandelijke beperking aangepast tot een ontspannen plek waar men kan genieten en de zintuigen kan laten prikkelen.

Over bedrijvenpark De Brand
Het bedrijvenpark is 90 ha. groot, waarvan ruim 1/3 uit water en groen bestaat en daarmee het groenste bedrijventerrein van ‘s-Hertogenbosch is. Coöperatie De Brand is continu bezig de veiligheid van het personeel van ca. 180 bedrijven te waarborgen en te verbeteren. Naast een geavanceerd beveiligingssysteem met camera’s en surveillance is tijdens het jubileum ook kort stilgestaan bij de 4 openbare AED’s die begin september op het Bedrijvenpark geplaatst zijn, zodat het een ‘hart’veilig industrieterrein is geworden.