Stemmig Zomerterras op plantsoen voor de Meanderflat [Kruiskamp]

Printerversie
Gepubliceerd op: 28-08-2021 | Gewijzigd op: 28-08-2021
Zaterdagmiddag 28 augustus 2021 werd door de stichtingen Voor me'kaar [Alexander van Weert en Hans Kieft] en het Bejaardenhuis voor de toekomst [Paul Kagie, Ine van Gaalen, Jacqueline Benschop en Joop Thissen] in het plantsoen van de Meanderflat voor de bewoners van de Schutskamp en de Kruiskamp een zomerterras opgezet. Het doel is de ouderen uit de buurt een middag te laten uitwaaien in een gezellige sfeer van muziek en ontmoeten met elkaar. 

Zondag 29 augustus is er nog een middag  [14.00 -17.00 uur] Zomerterras bij de Meanderflat. 
Vrijdag 17 september 2021 wordt door
ODS [Ontmoetingsplek De Slagen] ook een Zomerterras in het Ouderenhonk aan de Eekbrouwersweg 12 in De Slagen opgezet. Van die stichting was deze middag ook Dries Kemme voorzitter van ODS aanwezig.
-Hierboven Het kwam zelfs tot een polonaise en onder een andere  gouwe ouwe gingen de voetjes van de vloer. foto's © paul kriele, 28 augustus 2021.

Zondag 29 augustus is er nog een middag  Zomerterras bij de Meanderflat. 

Het kleinschalig evenement trok ruim honderd ouderen uit beide buurten. Zij vermaakten zich  die middag met muziek van de dj's Jos van Stiphout en Jacco Niesten, met lekkere hapjes en met een quiz die gepresenteerd werd door Jacqueline Benschop, die -als het echt Bosch getaald werd, - assistentie kreeg van Jules. 
De organisatie had een grote [8x16 m] tent opgezet en.... het  werd die zaterdag  een zonnige middag.
Door medewerking van de gemeente en samenwerking met de de stichting Coöperatie Meanderwijk, Buurtvereniging De Helftheuvel en de Bewonerscommissie Badeloch en het Bejaardenhuis voor de toekomst.en dankzij enkele ondernemers werd het een geslaagde middag.