Opbrengst veiling Bossche Haringparty door Lionsclub

Printerversie
Gepubliceerd op: 25-06-2021 | Gewijzigd op: 25-06-2021
Opbrengst Bossche Haringparty  ruim € 26.000

Bossche Haringparty levert € 26.080 op voor De Kennisclub Genoeg voor hulp aan tientallen kwetsbare Bossche kinderen

Lionsclub ’s-Hertogenbosch Bastion organiseerde donderdag 24 juni 2021 een jaarlijkse haringparty volledig online. Live vanuit het Noordbrabants Museum gingen er 15 kavels onder de hamer. Van een maatpak van Joris Lammers tot een rondje in een stuntvliegtuig. Burgemeester Mikkers overhandigde de cheque van € 26.080,- aan Cindy Montérie van Signum Onderwijs, projectleider van De Kennisclub. Het bedrag is de optelsom van sponsoring en biedingen en is volledig bestemd voor De Kennisclub, een initiatief van Signum Onderwijs.
Scholieren van het Sint-Janslyceum spijkeren kwetsbare kinderen bij van Bossche basisscholen. De scholieren worden daarbij gecoacht door pabostudenten van Fontys Hogeschool. Leren van en met elkaar Het geld gaat naar de scholieren van het Sint-Janslyceum, voor wie De Kennisclub een serieuze bijbaan is.

Bericht van 15 juni 2021:  Lions club ’s-Hertogenbosch start een online veiling van Bossche Haringparty.

Met die veiling gaat Lions de Kennisclub [samenwerkende scholen in Signum Onderwijs] steunen.
Scholieren van het Sint Janslyceum spijkeren kwetsbare kinderen bij van Bossche Basisscholen. Coaches daarbij zijn Pabo-studenten van Fontys Hogeschool.

Bezoekers van de veiling kunnen met bijzondere items of belevenissen [mini haringparty, of een weekje naar het werk op een speed pedelec of een heus Italiaans maatpak. De online finale van die veiling, onder leiding van Jan Roosen vindt plaats op de Bossche Haringparty van 24 juni 2021. Burgemeester Jack Mikkers reikt symbolisch de opbrengst uit aan vertegenwoordigers van de Kennisclub. Iedereen kan bieden.
Volg https://debosscheharingparty.onzeveilingonline.nl