Impressie Wijnenparade op de Parade

Printerversie
Gepubliceerd op: 02-09-2021 | Gewijzigd op: 03-09-2021


Impressie Wijnenparade op de Parade
 
Van boven af: Bij Dirk, met Dirk Hover, Bernardus uit Cromvoirt met Wabelle en Mishka, Frans Schalks en Bert Damen, Bennie en Nicole Bouwmans van Barrique,  en onderaan René met Ben's Favourites.
foto's © henk van esch, 2 september 2021.
 
Van boven af: Onbekend, Monique, Birgitte en Roland, Maartje van proeflokaal Dolce Far Niente, onbekend  en onderaan Jan Hein Schouten met partner Gwen Veraa.
foto's © henk van esch, 2 september 2021.
 
-Boven: Henk van Pelt en partner. 
-Onder: Jan Willem van den Akker bij Joli Wijnen.

foto © henk van esch, 2 september 2021.
 
Benny Bouwmans van Barrique bezig  het promotiebord  van de Wijnenparade  te bevestigen. foto's © henk van esch, 2 september 2021.

Bericht van 24 augussus 2021: Wijnenparade op Parade
Komende maand september houden enkele ondernemers een wijnfestival op de Parade. Benny Bouwmans van Barrique Culinair en Cadeaus, Maud en Rick Lennertz van Proef Wijnhuis [Uilenburg], Stijn Kuipers van Wijn bij Stijn[Kruisstraat] en ondernemer/advocaat Danny Snijders met gastvrouw Maartje Aussems van Dolce Far Niente in de Ridderstraat en Dik Hover van Wijnbar Bij Dirk in de Verwersstraat gaan zetten gezamenlijk de primeur van dit wijnevenement op. Ook de Wine Truck van Robert van der Wallen van de Cromvoirtse golfbaan op dit wijnpaviljoen present. Van der Wallen richt ter promotie er zelfs een mini golfbaan . In het paviljoen, waar plaats is voor 350 gasten, worden wijnen per glas half glas of per fles geschonken.
Wijnen Parade is van 2 t/m 4 september 2021 als onderdeel van de Bossche Zomer.
Barrique in de Vughterstraat
Ondernemer Ben Bouwmans
is de initiatiefnemer van
het wijnfestival 'Wijnen Parade'.

foto © 23 juni 2005. 


Terug naar boven