Opening Golfbaan Landgoed Coudewater

Printerversie
Gepubliceerd op: 23-10-2021 | Gewijzigd op: 23-10-2021
Opening Golfbaan Landgoed Coudewater
Aan de Peter de Gorterstraat heeft vrijdagmiddag 22 oktober 2021 wethouder Jan Hoskam samen met de voorzitter van de vereniging de Golfclub Landgoed Coudewater Peter de Kubber onder het toeziend oog van enkele tientallen van de 650 leden met een swing de golfbaan geopend.
-Hierboven: Met een swing opende wethouder Jan Hoskam onder toeziend oog van de voorzitter van Landgoed Coudewater de golfbaan aan de Peter de Gorterstraat.
Dat wordt bekroond met het afsteken van vuurwerk en gevolgd door een toost met wethouder Jan Hoskam en voorzitter Peter de Kubber. Rechts de clubfotograaf van de vereniging Cor den Doenkelaar.

foto's © henk van esch, 22 oktober2021. 

In zijn welkomstwoord meldde voorzitter De Kubber dat door de regelgeving voor dit natuurgebied Coudewater het de vereniging veel moeite heeft gekost de negen holesbaan en clubhuis te kunnen realiseren. De oud directeur van het Jeroen Boschziekenhuis verwees in zijn toespraak Naar het accent van senioren op de ledenlijst verwijzend, zijn er slechts 40 junioren lid, voor welke een categorie geen wachtlijst geldt… De Club kreeg een mozaïek tegeltableau aangeboden van Jacqueline en Christel van de keuken en de bar en van de leden een geschilderd landschap in twee delen.
 
...
....
-Bovenaan: Geschenken werden aangeboden door leden van de vereniging een geschilderd landschap in twee delen en hierboven een mozaïek tegeltableau van Jacqueline en Christel medewerkers van de keuken en de bar namens de vrijwilligers. Zij bieden het tegeltableau aan aan voorzitter Peter de Kubbber.
-Hieronder: Het openingswoordje door Els de Bruin.
-Op de foto's onderonsjes met onder meer Constant van de Thillart met Rein Groenendaal [m] en  Peter Bak [r.].
en op de een na onderste foto Wethouder Jan Hoskam met Gert Jan Westelaken. 

foto's © henk van esch, 22 oktober 2021
.......................
....
....
....
....
 
....
Veel  leden kwamen op de fiets  ondanks de motregen van zaterdag 22 oktober 2021. foto © henk van esch, 22 oktober 2021.


 

Terug naar boven